To je to što me zanima!

VIDEO: Rebiću, nisi normalan! Pogledajte Antin čudesni volej

Milan je na samom početku utakmice protiv Genoe poveo na San Siru golom Ante Rebića. Bio je to njegov sedmi gol ove sezone. Milan je u konačnici slavio 2-1
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić zabio je nedugo nakon početka dvoboja Milana i Genoe. Izveo je prekrasni volej kojim je Milan poveo na San Siru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Rebić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 13. minuti susreta, Hernandez je pucao iz slobodnog udarca, a lopta je pogodila živi zid Genoe. Lopta se odbila do igrača Milana koji ju je prsima spustio prema Rebiću. Hrvat iz prve upućuje udarac prema mreži Genoe te pogađa u dalji kut. 

Zanimljivo je kako je Rebić gotovo sve svoje golove u Serie A za Milan zabijao u drugom dijelu prvenstva. Čak 16 od ukupno 17 njegovih prvenstvenih golova za ‘rossonere’ je dolazilo u drugom dijelu sezone.

POVRATAK RATNIKA Mandžo konačno opet u akciji: 'Morat će se pošteno oznojiti da bi ostao u Milanu iduće sezone'

Milanu bi se pobjedom protiv Genoe približio vodećem Interu koji trenutačno ima osam bodova više Rebićeve momčadi. 

Zlatan Ibrahimović utakmicu propušta zbog suspenzije, a Rossoneri za nekoliko dana dočekuju Sassuolo te će imati priliku doći do novih bodova.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Na asistenciju Slovenca Mihe Zajca, Destro je zabio za izjednačenje u 37. minuti susreta.

Na utakmici igraju čak četiri Hrvata, Mandžukić i Rebić za Milan, a Badelj i Pjaca za Genou. 

SVAKA ČAST Mandžo odbio plaću za ožujak jer nije igrao, a Milan donirao cijeli iznos u humanitarne svrhe

Nakon ubačaj iz kornera, Mandžukića je u 68. minuti lopta pogodila u leđa koja se odbila u suparničku mrežu. Tragičar Gianluca Scamacca nehotice je posalo loptu u vlastitu mrežu.

Milanu je ovo prva pobjeda na domaćem terenu od veljače, a Mandžukić se nakon dva mjeseca vratio na terene i protiv Genoe zaigrao prvi put od ozljede. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Baloteli 19.04.2021.

    A promasaj s 5 metara,di su za to strelice

  • TheKop10 18.04.2021.

    Thea, smanji doživljaj! Mada je gol odličan...

  • MagikRatt 18.04.2021.

    Ćudo , nogometaš zabio  gol a  to  mu  je  posao . Kao  da  se  diviš  bageristi  kako  je  ljepu  grabu  iskopao . I  to  staviš  u  naslov . JESI  LI  TI   NORMALAN KAKVU  SI  GRABU  ISKOPAO?

Komentiraj...
Vidi sve komentare