To je to što me zanima!

VIDEO Remi Leipziga i Bayerna: Gvardiol jedan od najboljih na terenu, a zamalo zabio autogol

Joško Gvardiol, koji je u osmoj minuti zamalo zabio autogol, je za domaću momčad odigrao cijelu utakmicu, a Josip Stanišić je ostao na klupi Bavaraca
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici nastavka njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig je ugostio vodeći Bayern, a dvoboj je završio podjelom bodova 1-1.

Bolju igru u prvom poluvremenu Bayern je okrunio pogotkom Choupo-Motinga u 37. minuti. Domaćin je izjednačio početkom drugog poluvremena, kad je Halstenberg svladao Sommera u 52. minuti.

Joško Gvardiol je za domaću momčad odigrao cijelu utakmicu, bio je jedan od najboljih igrača na terenu, a u osmoj minuti u pokušaju blokiranja ubačaja zamalo je skrenuo loptu u svoju mrežu. Srećom, pogodio je stativu. Josip Stanišić je ostao na klupi Bavaraca. 

VELIKI PRIJATELJI Soldić trenirao u Gvardiolovom dresu: Brate, on sam udara! GVARDIOLOV MENADŽER ZA 24SATA 'Fifa novim pravilima želi uvesti teror i diktaturu. Kao menadžer ulažem u igrače od 14. godine'

Video pogledajte OVDJE

Bayern je ostao na prvom mjestu sa 35 bodova, pet više od drugoplasiranog Freiburga koji ima utakmicu manje. RB Leipzig je treći sa 29 bodova iz 16 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Antitovar * *_997 21.01.2023.

    Nije Gvardiol levaja da zabija autogolove

  • reno1 21.01.2023.

    Umalo je i krava jajce znesla...

  • 21.01.2023.

    Cijena odma reagovala - 5 miliona, dobro ga nije zabio, pala bi cijena još za 15 miliona, veća volatilnost nego u kriptivaluta, najbolje da ne igra i čuva cijenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare