Obavijesti

Sport

Komentari 0

Soldić trenirao u Gvardiolovom dresu: Brate, on sam udara!

Soldić trenirao u Gvardiolovom dresu: Brate, on sam udara!

Otkako je stigao u Leipzig, Joško najviše vremena provodi sa suigračem Danijem Olmom, a prijatelj mu je i hrvatski MMA borac Roberto Soldić

VIDEO

Joško Gvardiol zaludio je nogometni svijet nakon Svjetskog prvenstva u Katru. Ako tko nije znao za njega uoči turnira, hrvatski stoper pobrinuo se da ga cijeli svijet upozna.

Pokretanje videa...

'Gvardiola je u klubu dirnula Mineina pjesma. Pjevao je na bini, a cure su urlale' 00:58

Mnogima nije bilo jasno kako takav genijalac može imati 20 godina. Neustrašivi borac, tako moćan i zreo na terenu, kao da je  deset godina karijere iza njega. On je jedan od najboljih stopera na svijetu, vjerojatno i jednog dana najskuplji stoper u povijesti, no to ničim ne pokazuje.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco

Svjestan je svojih mogućnosti i sanja najveće nogometne pozornice, ali nosom ne para oblake. Ostao je ponizan, skroman i prizeman, fokusiran samo na svoj cilj, onako kako su ga roditelji odgajali. Zato je i tako poseban.

Najbolji klubovi nadmeću se tko će više platiti, Leipzig je zatrpan pozivima, no Gvardiol je dao do znanja kako ne želi nigdje. Barem do ljeta. Nigdje mu se ne žuri, želja mu je skupiti još malo iskustva u Leipzigu pa onda preseliti na veću razinu. Najviše se spominje Manchester City. 

Dok se velikani bore za njega, Joško Gvardiol se priprema za nastavak Bundeslige. Otkako je stigao u Leipzig, Joško najviše vremena provodi s Danijem Olmom, a prijatelj mu je i - Roberto Soldić! 

Ponajbolji hrvatski MMA borac stacioniran je u Düsseldorfu gdje trenira u UFD Gymu. Nerijetko je na tribinama Red Bull Arene, isto tako je i Gvardiol bio na njegovim mečevima, a nekoliko puta su i trenirali zajedno.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Maroka u borbi za broncu Svjetskog prvenstva

Ovaj put ga je hrvatski reprezentativac iznenadio poklonom. Uručio mu je svoj dres iz Leipziga. Soldić ga je odmah iskoristio kao opremu za trening i pohvalio se fanovima:

- Brate, ovaj dres sam udara.

A jednog dana bi mogao dočekati dres nekog od najvećih europskih klubova. Chelsea ga želi još od ljeta, najčešće se spominje u kontekstu Manchester Cityja, a 'građani' su jedan od rijetkih klubova koji će moći isplatiti odštetu za Joška. U ljeto 2024. godine na snagu stupa otkupna klauzula od 110 milijuna eura. Pa tko hoće, neka plati. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida