To je to što me zanima!

VIDEO Ronaldo ispao, Saudijci ga provocirali: 'Messi! Messi!'

Portugalac u dvije utakmice za Al Nassr još nije zabio gol, a neće tako skoro do prvog trofeja jer ga je u polufinalu superkupa izbacio Al Ittihad
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (37) možda je zasjao u revijalnoj utakmici kombinirane momčadi Al Nassra i Al Hilala protiv PSG-a s dva gola, ali u prve dvije natjecateljske utakmice u novom klubu još nije zabio gol. U četvrtak je iskusio i prvi poraz.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Al Nassr je u polufinalu saudijskog superkupa izgubio od Al Ittihada 3-1. Portugalac je kao novi kapetan odradio svih 90 minuta, ali nije pomoglo njegovoj momčadi. Imao je samo jedan udarac na gol, jedan uspješan dribling i 12 puta izgubio loptu.

Sol na ranu dodali su i navijači protivničkog kluba koji su mu, dok je odlazio u svlačionicu, uzvikivali "Messi! Messi!".

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije na to reagirao, za razliku od utakmice s Real Madridom protiv Dinama na Maksimiru u Ligi prvaka 2011., kad je na provokaciju s tribina "Leo Messi" odgovorio kimanjem glavom i odmahivanjem rukama.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 27.01.2023.

    Malo se folira,glumi da je tužan a sve to extra naplaćuje,svaka čast,njegova karijera je bila fantastična,a sad na rekreaciji zarađuje bolje nego kad je bio TOP igrač.

  • Gunersss_ 27.01.2023.

    ZNACI koliko odvratno za gledat.Ponasaju se po njemu ko da je neka bebica.Igraci trckaraju oko njega,lik pokusava neke finte nabacivat a ne moze ni te amaterske igrace proci! Kako jadnooooo.....znaci nije ga htjela ni jedna jaca europska momcad a nece ga ni htjet.Iako znamo da tiska svoga agenta na sve strane samo da ga netko pozove!

  • zelemamaje 27.01.2023.

    Ostaje mu nada da Newcastle bude u top 4 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare