To je to što me zanima!

VIDEO Ronaldo ljuti navijače: Sramota si, prestani glumiti...

Cristiano Ronaldo pokušao je glumom izboriti prekršaj u svom kaznenom prostoru, no jedino što je dobio bili su napadi ljutitih navijača na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Nakon šokantnog poraza od Betisa u prošlom kolu, Real Madrid se u subotu protiv Alavesa vratio starim navikama. Momčad velikog Zizoua pobijedila je u gostima 2-1, no daleko je to bilo od igre kakvu očekuju navijači 'kraljevskog kluba'. Real se muči, Zidane trpi sve više kritika, a najveće zvijezde polako postaju frustrirane.

Najbolji primjer je Cristiano Ronaldo koji je u dvije utakmice La Lige ove sezone imao čak 18 udaraca na gol bez da je zabio. Najviše od svih u ligi. Protiv Alavesa dvaput je pogađao okvir gola, frustracija je rasla, a kulminirala je u dvojbenoj situaciji pred golom Reala na koju su odmah reagirali nezadovoljni navijači, vjerojatno Messijevi obožavatelji. 

Ronaldo je u borbi za poziciju pred golom Reala pao bez da ga je ijedan protivnički igrač dodirnuo i prije no što je i završio na travi tražio je prekršaj. Naravno da se video odmah pojavio na društvenim mrežama.

Njegovu glumu nazivaju sramotnom, pišu kako sve što radi je gluma i 'plakanje', vrijeđaju ga...

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • sena2 24.09.2017.

    Pa sta ova g...a madridska zasluzuju ijedno slovo na bilo kojem portalu da se pise..Cijeli klub je jedan veliki marketing! Nijedan od sadasnjih tzv zvijezda ne zasluzuje da noge opere velikom originalnom Ronaldu, Beckhamu, Raulu, Carlosu! To su bili istinski igraci i muskarcine! Ovo su danas baletani

  • Haloba 24.09.2017.

    Ostavite kralja na miru svi ostali to rade a kad on odma bla bla blaa

  • BiTcH_pLeAsE1 24.09.2017.

    Prva reakcija kad sam usao na 24sata je bila vidjeti tj. uvjeriti se da je Marko napisao ovaj članak, druga, preskočio do komentara da vidim kako s u i ostali u čudu što nam Šnida nije? napisao ovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare