To je to što me zanima!

VIDEO Ronaldo ovakav gol nije dugo zabio. Započeo je preokret

Slobodni udarci bili su forte Cristiana Ronalda većinu njegove karijere, ali poznato je da ih u posljednje vrijeme ne pogađa kao nekad. A upravo je u novom kolu saudijske lige podsjetio na slavne dane
Vidi originalni članak

Navikli smo gledati Cristiana Ronalda (38) u ulozi superjunaka na nogometnim terenima. Golovima je spašavao svoje momčadi od poraza i vodio ih prema titulama.

Tog je Cristiana konačno upoznala i Saudijska Arabija. Nakon neočekivanog poraza u najvećem derbiju saudijskog nogometa od Al Ittihada, ljutiti je Ronaldo nakon poraza 'opalio' po bočicama za vodu i odjurio u svlačionicu i obećao si da mora bolje.

Međutim, loše je krenulo za Al-Nassr u 21. kolu prvenstva. Abhu je poveo u 26. minuti i držao prednost sve do kraja utakmice, kada se ukazao baš - Cristiano. Portugalac je u svojoj karijeri zabio brojne golove iz slobodnih udaraca, ali godinama ih ne izvodi kao što je nekoć to radio.

POGLEDAJTE OVO VIDEO Snimala Ronalda, a onda ju je Cristiano izuo iz papuča... OPET NIJE ZABIO VIDEO Ronaldo izgubio živce: Sudac mu prekinuo polukontru, on napucao loptu i dobio žuti!

Pokazao je da ipak nije izgubio čarobni dodir i 'zakucao' je silovitim udarcem slobodni udarac s više od 30 metara udaljenosti. Pogodio je rupu u protivničkom živom zidu i iznenadio golmana.

Gol Ronalda pogledajte OVDJE.

Mogao je Portugalac zabiti i drugi gol u 86. minuti, ali je penal izveo ipak njegov suigrač Talisca za 2-1 pobjedu Al-Nassra.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kleineman 19.03.2023.

    Čovjek igra u ligi s vodoinstalaterima i zidarima, zabije gol tako da ovaj u živom zidu skine gače i golmanu prođe ispod ruke

  • 19.03.2023.

    Da imam u ovakvoj ligi i ekipi sve ovlasti više bih golova zabio iz kornera nego on iz slobodnjaka. Svaka 40ta lopta ulazi

  • Ne željeno korisničko ime 18.03.2023.

    Ronaldo ce ubrzo postati Musliman,kao Gianni Infantino.uvjeren sam

Komentiraj...
Vidi sve komentare