To je to što me zanima!

Ronaldo izgubio živce: Udario autističnog dječaka i razbio mu mobitel. Evo kako se ispričao

On je autističan i ima dispraksiju pa nije do kraja ni probavio što se dogodilo dok nismo došli kući. Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva, ispričala je dječakova majka
Vidi originalni članak

Manchester United ima još sedam utakmica za odraditi do kraja prvenstva, a zona Lige prvaka bježi im velikih šest bodova. 'Crveni vragovi' su u subotu izgubili od Evertona, a nakon je velike frustracije pokazao Cristiano Ronaldo.

Pogledajte video: Ronaldo u hladnjaku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I itekako prešao granicu dobrog ukusa! Naime, kako se približavao tunelu koji vodi prema svlačionici, Ronaldo je snažno po ruci opalio dječaka, kojemu je pritom razbio mobitel, ali i ostavio modricu.

Da priča bude još tužnija, dječakova majka je za lokalne medije ispričala kako je dječak Jacob autističan te mu je utakmica na Goodisonu bila prva u životu koju je pratio uživo s tribina pa je svaki trenutak i sve oko sebe snimao kao vječnu uspomenu.

POVRIJEĐENI EGO Engleske legende kritizirale Ronalda, Portugalac se javio na Instagram: Vi ste ljubomorni

- Na kraju utakmice su igrači Manchester Uniteda krenuli u svlačionice. Mi smo imali karte za mjesta odmah uz tunel pa je moj sin odučio snimiti igrače. Snimao ih je sve, a onda je naišao Ronaldo koji je spustio štucnu i pokazao krvavu nogu pa je Jacob spustio mobitel da i to snimi. Nije rekao ni riječ, a Ronaldo mu je onda izbio mobitel iz ruke i samo otišao - rekla je majka pa dodala:

- Vidi se po modrici na ruci da je bilo kontakta. Ne mogu vjerovati da govorim o ovome. Plakala sam, bila sam potresena, Jacob je bio šokiran, on je autističan i ima dispraksiju pa nije do kraja ni probavio što se dogodilo dok nismo došli kući. Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo što se dogodi.

NE DA NA NASLJEDNIKA Cristiana juniora napali su zbog jedne fotografije, tata Ronaldo branio ga je u komentarima

Nakon što se 'ohladio' i postao svjestan toga što je učinio, Portugalac se na društvenim mrežama ispričao i pozvao Jacoba na utakmicu Manchester Uniteda na Old Traffordu. Na kraju krajeva, Cristiano je nebrojeno puta pomagao djeci u nesreći, pogotovo bolesnoj...

- Nikada nije lako izboriti se sa emocijama u teškim trenucima, kao u onima s kojima se suočavamo. No, svejedno moramo imati poštovanje i strpljenja te biti uzor za sve mlade koji vole prelijepu igru. Htio bih se ispričati za svoju ishitrenu reakciju i, ako je moguće, volio bih pozvati ovog navijača da dođe pogledati utakmicu na Old Traffordu kao znak fair-playa i sportskog duha.

Idi na 24sata

Komentari 328

  • Armadeo 14.04.2022.

    Ajmo sad pogledati iz drugog kuta. Od kuda je on mogao znati da je netko iz publike autističan? Ono što je Ronaldo vidio je lik koji slika ozljedu i lako moguće da je zaključio da se ovaj naslađuje ili sl. Pa niti ja nebih baš bio sretan da netko iz zabave ide slikati neku moju ozljedu. U najmanju ruku bih mislio da je poremećen. Druga stvar je kad ti netko objasni da je riječ o djetetu s posebnim potrebama, ali ovako na prvu iz publike random lik....

  • 11.04.2022.

    Ja ga vidim arogantnog odkad znan za njega..Umišjen tip pun sebe...Triba ga tužiti i Amen...

  • mala vatra 11.04.2022.

    Kakvo ispričavanje na društvenim mrežama!! Trebao bi doći do dječaka osobno,kupiti novi mobitel i ispričati se..tada bi pokazao da osim što je nogometaš je i čovjek i otac u konačnici jer ima i svoju djecu..doduše neku kupljenu,a neku rođenu,ali otac je..

Komentiraj...
Vidi sve komentare