Obavijesti

Sport

Komentari 25

Cristiana juniora napali su zbog jedne fotografije, tata Ronaldo branio ga je u komentarima

Cristiana juniora napali su zbog jedne fotografije, tata Ronaldo branio ga je u komentarima

Baka Cristiana juniora i Ronaldova majka Maria Dolores je na Instagramu objavila fotografiju s unukom. Cristianov nasljednik obukao je Nikeovu majicu i hlačice te čarape i papuče od Adidasa. Korisnici društvenih mreža su ga napali zbog toga

VIDEO

Cristiano Ronaldo Jr. slika je i prilika svog oca. Nosi sedmicu na leđima, igra za Manchester United i trpa golove kao na traci. Geni su tu, mnogi mu predviđaju veliku karijeru, ali samo ako će biti radnik kao i njegov otac. A obzirom na sve što je u karijeri napravio, veliki je pritisak na nasljedniku.

Pokretanje videa...

Ronaldo u hladnjaku VIDEO

Kada ste potomak jednog od najboljih nogometaša svih vremena, popularni ste i prije nego što se rodite. Svjetla reflektora uperena su u juniora koji već ima i račun na Instagramu, a korisnici društvenih mreža kritizirali su dijete od 11 godina - jer im se nije svidjelo kako se obukao.

Njegova baka i Cristianova majka Maria Dolores je na Instagramu objavila fotografiju s juniorom. Cristianov nasljednik obukao je Nikeovu majicu i hlačice te čarape i papuče od Adidasa. To je zasmetalo dušobrižnicima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iskritizirali su ga u komentarima na račun njegove odjeće jer je njegovom ocu sponzor Nike, a to je zasmetalo zvijezdi Manchester Uniteda. Javio se i stao u obranu svog sina. Baš kao što to radi pravi tata. 

- Nosi ono što on želi, a ne što vi želite - napisao je Ronaldo u komentarima i prikupio brojne lajkove. 

Cristiano junior njegov je ponos i dika. Uči ga disciplini od najranijih dana, ali baš i ne ide. Baš kao i svako dijete, njegov nasljednik slab je na nezdravu hranu.

- Vidjet ćemo hoće li i moj sin postati veliki nogometaš. Ponekad pije Coca-Colu i jede čips što me jako nervira i on to zna. Nekad mu kažem da nakon trčanja uskoči u mrzlu vodu kako bi se bolje oporavio. On kaže da mu je to prehladno. Ali u redu je, ima tek 11 godina - rekao je strogi Ronaldo

Portugalac je zagovornik stroge discipline i zdrave prehrane te je maksimalno posvećen svome tijelu. Nakon svakog treninga odradi i individualni trening te ode u teretanu. Zbog toga i s 37 godina igra vrhunski nogomet. No, sinu ne želi nametati pritisak.  

Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester United

- Govorim mu da treba jako puno odricanja da bi se uspjelo, ali mu ne želim nametati pritisak da postane nogometaš. Iako bih to volio. Najvažnije je da bude najbolji u onome čime se bavi, nebitno radi li se o nogometu ili medicini - rekao je Cristiano. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića