To je to što me zanima!

VIDEO Portugal razbio Švicarce, Ronaldo dva puta tresao mrežu

Raspoloženi Cristiano Ronaldo u dresu Portugala Švicarcima je u susretu Lige nacija zabio dva gola. Portugal je na poluvrijeme otišao s 3-0 prednosti, a za konačnih 4-0 zabio je Cancelo
Vidi originalni članak

U drugom kolu Lige nacija Portugal je deklasirao Švicarsku s uvjerljivih 4-0 , a dva gola zabio je Cristiano Ronaldo (37).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugal je na poluvrijeme otišao s tri gola prednosti, a poveli su u 15. minuti golom Carvalha da bi u 35. minuti povećali vodstvo. Ronaldo je primio odličan pas unutar kaznenog prostora te se našao sam ispred golmana i pucao nisko u lijevi kut. 

Prvi gol Cristiana Ronalda možete pogledati OVDJE

Nakon samo pet minuta igre, Portugalac je ponovno zatresao mrežu Švicarske. Ronaldo je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, pokupio odbijenu loptu te nisko pucao i zabio za 3-0. 

Drugi gol pogledajte OVDJE

Ronaldu je to bio 116. i 117. gol u dresu portugalske reprezentacije, a ukupno je za nacionalnu vrstu odigrao 187 utakmica. 

U 69. minuti susreta u strijelce se upisao Joao Cancelo. Nakon sjajnog solo prodora našao se jedan na jedan s golmanom, zaobišao ga je te zabio za 4-0. 

Portugalci su u Sevilli u prvom kolu skupine 2 elitnog razreda protiv Španjolske odigrali 1-1 što je bio njihov četvrti uzastopni remi, a u idućem susretu snage će odmjeriti protiv Češke 9. lipnja. 

Španjolska je nakon remija s Portugalom u drugom kolu Lige nacija bodove podijelila i s Češkom u Pragu (2-2). Češka je povela golom Pešeka u 4. minuti susreta, ali Gavi je u trećoj minuti sudačke nadoknade izjednačio rezultat. U drugom dijelu susreta, Kuchta je u 66. minuti tresao španjolsku mrežu da bi Martinez u 90. minuti zabio za konačnih 4-4. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • HR1312 06.06.2022.

    Strmovit pad Svicarske

  • FC Sheffield Thursday 06.06.2022.

    primjecujem da mnogi ili ne znaju kak se nogomet igra.ili su maloljetni pa lijepe postere kristine po zidu kao kad sam ja mlinarica.deverica..portugsal ima sjajne igrace koji su u stanju svaki napad dodati na pladanj kristinu loptu u peterac sto on zabije.to bi i petkovic i livaja,da stoje celi dan na istom mestu.kod manchestera to nije tak jer nema tak dobre igrace da mu dodaju u peterac.zato je tek na 6.mestu.nogomet se igra na terenu od 100 metara.kristinka pretrci s loptom u nogi najvise 2-3 metra.nije tehnike kao messi,salah,nemre nikoga prijeci.benzema je prvak evrope,prvak spanije.pet puta vredniji igrac.kristijano nije nikad nikaj osvojil sam.sve su mu drugi namestili

  • Palmanova 06.06.2022.

    2 gola s pola metra.jedna mu se odbila od noge u mrezu

Komentiraj...
Vidi sve komentare