To je to što me zanima!

VIDEO Rudešani skuhali fiš za Osijek: Lege, dođite na porciju

Osmina finala Kupa donosi sudar drugoplasirane momčadi Druge i Prve HNL, Rudeša i Osijeka. Nekadašnji prvoligaš iz Zagreba simpatičnim je videom najavio utakmicu koja počinje u 13 sati
Vidi originalni članak

Dobre ne mo'š svugdje naći, slatke, ljute, tu se snađi, pjeva tamburaški sastav Džentlmeni u pjesmi "Fiš" u pozadini dok momčad iz zagrebačkog kvarta Rudeš priprema svoj fiš za osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Ovaj utorak drugoplasirana momčad Prve HNL Osijek stiže u goste drugoplasiranoj iz Druge HNL koja je u sezonama 2017/18 i 2018/19 bila dio Lige 10.

Totalno drugačiji od drugih njihov je moto, a simpatičan najavni video, kakve su snimali dok su bili dio elite i imali španjolske vlasnike, pripremili su i uoči dolaska "bijelo-plavih".

Landekina taktika, Aleksin dribling, Ćosova sigurnost i Sekulina energija sastojci su koje su trener Ivica Landeka, napadač Aleksa Latković (bivši igrač Osijeka II), branič Robert Ćosić i napadač Martin Sekulić pripremili za slavonski fiš.

"Lege, dođite na porciju", pozvali su Rudešani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nenad Bjelica poziva na sigurnost, zna da Kup može donijeti puno iznenađenja. Uostalom, Rudeš je proteklih sezona po teškom terenu namučio Dinamo (0-0 do 61. minute) i Rijeku (od 0-3 odveo utakmicu u produžetke).

- Pogledali smo njihovu Kup utakmicu protiv Bjelovara, utakmicu protiv Opatije... Radi se o ozbiljnoj momčadi, s ozbiljnim ambicijama i ozbiljnim projektom. Igrama pokazuju da su među dva, tri najizglednija kandidata za plasman u Prvu HNL, moramo se maksimalno pripremiti za utakmicu i biti spremni za izazov - kaže trener Osijeka.

Ne misli previše miješati momčad jer Osijek će tek u nedjelju gostovati u Rijeci.

- To je utakmica u kojoj treba biti maksimalno koncentriran od prve do zadnje minute. U svakoj utakmici treba strpljenja, pogotovo kada svi očekuju da ćeš pobijediti. Moramo pokazati autoritet i kvalitetu od prve minute. Mlada su momčad koja je dobro vođena od mladih i perspektivnih trenera i morat ćemo se maksimalno napregnuti da bismo prošli u idući krug - kaže Bjelica.

Hoće li domaćini skuhati fiš Osječanima i kako će proći, provjerite od 13 sati uz prijenos uživo na HNTV-u i portalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DenisKešić 26.10.2021.

    Nije ova ekipa bauk .. posložiti se u glavama na te postavke i 100% ući u tekmu i onda se prolazi ..🤍💙💪💪💪

  • 26.10.2021.

    lijepa gesta! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare