Obavijesti

Sport

Komentari 5

VIDEO Rudešani skuhali fiš za Osijek: Lege, dođite na porciju

VIDEO Rudešani skuhali fiš za Osijek: Lege, dođite na porciju

Osmina finala Kupa donosi sudar drugoplasirane momčadi Druge i Prve HNL, Rudeša i Osijeka. Nekadašnji prvoligaš iz Zagreba simpatičnim je videom najavio utakmicu koja počinje u 13 sati

VIDEO

Dobre ne mo'š svugdje naći, slatke, ljute, tu se snađi, pjeva tamburaški sastav Džentlmeni u pjesmi "Fiš" u pozadini dok momčad iz zagrebačkog kvarta Rudeš priprema svoj fiš za osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Ovaj utorak drugoplasirana momčad Prve HNL Osijek stiže u goste drugoplasiranoj iz Druge HNL koja je u sezonama 2017/18 i 2018/19 bila dio Lige 10.

Totalno drugačiji od drugih njihov je moto, a simpatičan najavni video, kakve su snimali dok su bili dio elite i imali španjolske vlasnike, pripremili su i uoči dolaska "bijelo-plavih".

Landekina taktika, Aleksin dribling, Ćosova sigurnost i Sekulina energija sastojci su koje su trener Ivica Landeka, napadač Aleksa Latković (bivši igrač Osijeka II), branič Robert Ćosić i napadač Martin Sekulić pripremili za slavonski fiš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Lege, dođite na porciju", pozvali su Rudešani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nenad Bjelica poziva na sigurnost, zna da Kup može donijeti puno iznenađenja. Uostalom, Rudeš je proteklih sezona po teškom terenu namučio Dinamo (0-0 do 61. minute) i Rijeku (od 0-3 odveo utakmicu u produžetke).

- Pogledali smo njihovu Kup utakmicu protiv Bjelovara, utakmicu protiv Opatije... Radi se o ozbiljnoj momčadi, s ozbiljnim ambicijama i ozbiljnim projektom. Igrama pokazuju da su među dva, tri najizglednija kandidata za plasman u Prvu HNL, moramo se maksimalno pripremiti za utakmicu i biti spremni za izazov - kaže trener Osijeka.

Ne misli previše miješati momčad jer Osijek će tek u nedjelju gostovati u Rijeci.

- To je utakmica u kojoj treba biti maksimalno koncentriran od prve do zadnje minute. U svakoj utakmici treba strpljenja, pogotovo kada svi očekuju da ćeš pobijediti. Moramo pokazati autoritet i kvalitetu od prve minute. Mlada su momčad koja je dobro vođena od mladih i perspektivnih trenera i morat ćemo se maksimalno napregnuti da bismo prošli u idući krug - kaže Bjelica.

Hoće li domaćini skuhati fiš Osječanima i kako će proći, provjerite od 13 sati uz prijenos uživo na HNTV-u i portalu 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio