To je to što me zanima!

VIDEO Ruski tenisač izborio finale Dubaija pa poslao poruku mira: 'Ne ratu, molim vas'

U finalu ATP 500 turnira u Dubaiju igrat će Jiri Vesely i Andrej Rubljov. Rus je svladao Poljaka Hurkacza pa poslao snažnu poruku zbog koje je zaradio gromoglasan pljesak...
Vidi originalni članak

Češki tenisač Jiri Vesely nastavio je sa senzacijama na ATP turniru u Dubaiju. Pobijedio je u polufinalu i Kanađanina Denisa Shapovalova te će igrati u finalu protiv Rusa Andreja Rubljova.

U krajnje neizvjesnom meču Vesely je svladao Shapovalova 6-7(7), 7-6(2), 7-6(3), a treba podsjetiti kako je Čeh na ovom turniru morao proći kvalifikacije kako bi ugledao glavni turnir. Isto tako, u prvom kolu je svladao hrvatskog tenisača Marina Čilića.

Shapovalov je kod 5-4 u trećem setu servirao za pobjedu i finale. Nije došao do meč lopte, Vesely je vratio break zaostatka i u samoj završnici još jednom pokazao nevjerojatnu psihičku snagu koja ga je krasila i ranije na turniru, pogotovo u četvrtfinalu kada je svladao Novaka Đokovića.

PORAZ U DUBAIJU Đoković izgubio 1. mjesto ATP ljestvice! Izbacio ga 123. igrač

Vesely (28 godina) u finalu će protiv Rubljova loviti svoju treću ATP krunu u karijeri. Do sada je 123. tenisač na svijetu prije turnira u Dubaiju osvajao Auckland 2015. i Pune 2020. godine.

Rubljov je u ranijem meču u tri seta svladao Poljaka Huberta Hurkacza pa pokazao što misli o agresiji Rusije na Ukrajini.

- Ne ratu, molim vas - napisao je ruski tenisač na kameru i zaradio gromoglasan pljesak tribina.

Snimku pogledajte ovdje.

VIDEO: 7. TENISAČ SVIJETA Rubljev prima prijeteće poruke: Rus sam, ali zalažem se za mir KRITIZIRAO PONAŠANJE NIJEMCA Rafa poručio Zverevu: Ne možeš se tako ponašati, milijuni djece gledaju. Isprika je pozitivna...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kp 26.02.2022.

    Izbaci te ga vjerojatno je normalan a i morao je to reći jer bi izgubijo koji milijunčić.Tako se to radi nevjerujem mu zbog njegovog bolesnog presjednika.

  • RedDoor 26.02.2022.

    Bravo ima i puno normalnih ljudi u Rusiji, samo neka još budu glasniji. Svaka zemlja ima pravo na svoj izbor i slobodu.

  • real komentator 25.02.2022.

    Vjerujem da će ga Putin poslušati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare