To je to što me zanima!

VIDEO Scene koje slamaju srce: Pogledajte suze, jecaje i šok hrvatskih rukometašica...

Hrvatske rukometašice izgubile su od Mađarske 23-22 i doživjele jedan od najtežih poraza u povijesti. Ostale su bez četvrtfinala i Olimpijskih igara u Parizu, poraz je to koji će još dugo boljeti
Vidi originalni članak

Mađarice su vrištale i skakale od sreće, a na drugoj strani scene koje slamaju srce. Hrvatske rukometašice polijegale su po parketu i grcale u suzama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bile su u šoku. Trebat će proći nekoliko mjeseci da shvate što se dogodilo u tom pomračenju krajem utakmice i da zacijele gorčina i bol. Pitanje hoće li i tada biti lakše. Najgore je bilo Dejani Milosavljević koja je u posljednjoj minuti promašila sedmerac za izjednačenje. Bila je slomljena, nije mogla zaustaviti suze, a tužne suigračice su je tješile. No, teško išta može pomoći.

Video pogledajte OVDJE 

Hrvatska je u posljednjem kolu drugog kruga izgubila od Mađarske 23-22, oprostila se od četvrtfinala Svjetskog prvenstva i ostala bez šanse da se bori za plasman na Olimpijske igre. Teško je opisati što su sve naše rukometašice ispustile.

U 44. minuti, pri rezultatu 18-12, Zadravec je promašila zicer za plus sedam. Nakon toga je Milosavljević dobila dvije minute jer je pokušala iznuditi prekršaj u napadu i tu smo se u potpunosti raspali.

Mađarice su natrpale naš gol i smanjile na minus dva, no u završnici smo došli k sebi i poveli 22-18 šest minuta prije kraja. U tome trenutku netko nam je ugasio svjetlo. Mađarska je napravila seriju 5-0 i pobijedila.

Dok su protivnice slavile čudesni povratak i pobjedu koja će im vrlo vjerojatno donijeti kartu za kvalifikacijski turnir za OI, naše rukometašice su zaplakale. Lice su skrile ispod dresa, jedna drugu su tješile, ali baš ništa ne može utješiti u tim trenucima. Ostavile su sve na terenu, igrale su sjajno, ali nekada se u sportu dogodi neobjašnjivi pad. Nažalost, to su osjetile na svojoj koži u jednoj od najbitnijih utakmica ove generacije.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • pema 12.12.2023.

    Same su krive imat + 6 5 Minuta prije kraja pa sve izgubit . U tome smo mi hrvati na prvom mjestu u svakom Sportu . Svaka utakmica ide 60 Minuta a ne 55 Minuta

  • Mauzer1943 11.12.2023.

    To je kao i ženski tenis .Dobije set sa 6:0 , a onda sljedeći izgubi 6:0.

  • Puno volim Hrvatsku 11.12.2023.

    Podsjeća jako na 2008g. Sad smo dobili žensku rukometnu verziju, da nemamo samo više mušku nogometnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare