To je to što me zanima!

VIDEO Sjećate li se suca kojeg je Plazibat skoro nokautirao? Sad je dobio priliku poravnati račun

Hrvatski je borac bacio Strijkert u nokdaun, a šest mjeseci kasnije on je dobio priliku za revanš u eteru nizozemske televizije
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat ovog je ljeta poražen u roterdamskoj Ahoy Areni koja je na Gloryjevom događaju "Collision 5" bila obojena u "kockice" obzirom da su "vatreni" u tom periodu igrali na završnom turniru Lige nacija u Nizozemskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tariq Osaro bio je nepremostiva prepreka za ozlijeđenog Plazibata koji je, osim teškog nokauta, završio meč s teškim prijelomom lijeve ruke.

Plazibat skoro nokautirao suca

Borbu između Osara i Plazibata obilježila je i nesvakidašnja situacija na kraju druge runde kada je hrvatski borac nakon zvona za kraj runde desnim krošeom zahvatio suca koji je uskočio između boraca koji teže preko 120 kilograma.

NEZADOVOLJNI LUKA Modrić u žestokoj raspravi sa sucem: 'Zašto si takav prema meni? Ništa ti ne smijem reći'

Veliku hrabrost pokazao je Nizozemac Edward Strijkert koji je nakon Plazibatovog udarca pao u nokdaun, zbog čega su organizatori ubacili zamjenskog suca za ostatak meča.

Sučeva osveta

Šest mjeseci kasnije, Plazibat je dobio priliku ispričati se sucu na nizozemskoj televiziji.

"Bilo je teško, ali to je moj posao. Odjednom sam se našao na tlu i pomislio sam kako sam trebao postati ‘lifeguard‘ (spasilac na plaži/bazenu)", kazao je Strijkert i nasmijao okupljene.

Voditelj je zatim pitao suca je li ikad razmišljao o osveti, a prije negoli je uspio odgovoriti, u studio je ušetao glavom i bradom, Antonio Plazibat. Hrvatski borac nije došao praznih ruku. Strijekertu je uručio "krompoes", hit-desert u Nizozemskoj.

PREKID U 15. MINUTI Kaos u Međimurju! Golman je dobio crveni pa nokautirao suca

- Znam da jako voliš ovo i rekli su mi da ponesem ovo što svi u Nizozemskoj trenutno vole jesti. Radi se o gesti isprike. Jedan krompoes za tebe.

Plazibat je tako iskoristio svoju priliku za ispriku, dok je Strijkert dobio priliku za osvetu! Navukao je rukavicu i - pogodio Plazibata u tijelo, a sve je prošlo u šali i smijehu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rajdaš 07.12.2023.

    a jel znaju ko ga je stvorija?

Komentiraj...
Vidi sve komentare