To je to što me zanima!

VIDEO Skandal u Turskoj: Igrač na koljenima molio da se susret odigra, suđenje izazvalo kaos!

U središtu zbivanja bili su Istanbulspor i Trabzonspor, klub koji je donedavno vodio Nenad Bjelica, a za koji igraju Mislav Oršić i Filip Benković. Susret je prekinut nakon što su igrači iz protesta napustili teren
Vidi originalni članak

Susret 17. kola turske SüperLig između Istanbulspora i Trabzonspora prekinut je 15-ak minuta prije kraja nakon što je domaća momčad otišla s terena nezadovoljna odlukama sudaca.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 2-1 za Trabzonspor, momčad koju je donedavno vodio Nenad Bjelica i za koju igraju Mislav Oršić te Filip Benković.

Sarialioglu povukao igrače s terena

Sporna je, između ostalog, bila kontroverzna odluka sudaca u kojoj nisu svirali penal za domaći sastav nakon koje je predsjednik domaćeg kluba Ecmel Faik Sarialioglu sišao do aut linije i svojim igračima naredio da se povuku s travnjaka.

>> VIDEO: IGRAČI NAPUSTILI TRAVNJAK

Faruk Koca nokautirao suca prije 10 dana

Oni su ga poslušali, no obrambeni Simon Deli, nogometaš iz Obale Bjelokosti, prišao je Sarialiogluu i kleknuo pred njime kako bi dozvolio da se susret nastavi. Predsjednik Istanbulspora nije ga poslušao i susret je prekinut.

Ovo je samo još jedan u nizu skandala koji potresaju elitni rang turskog nogometa. Najsvježije, prije 10-ak dana predsjednik Ankaragucua Faruk Koca na terenu je pretukao suca Halila Umuta Melera.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • El Tractor 20.12.2023.

    Za koji igraju Orsic i Benkovic, a Teklic smrdi!? Inace taj Benkovic je otpisan zajedno sa jos 6 igraca, a Teklic ne.

  • meteor_94 19.12.2023.

    ne znam jel tko vidio video faul je bio sigurno al nije ga sudio i ovi iz kontre zabili gol

  • andi_1 19.12.2023.

    Ma to sve divlje sto je od Zg juznije…

Komentiraj...
Vidi sve komentare