To je to što me zanima!

VIDEO Smiješno slavlje Pulišića ustvari je prekrasna gesta! Evo zašto se bacao po podu kao crv

Američki napadač proslavio je gol na zahtjev 15-godišnjaka s dijagnosticiranim rakom kostiju, koji unatoč kemoterapijama i plastičnom koljenu i dalje nastupa svoju srednjoškolsku momčad
Vidi originalni članak

Reprezentacija SAD-a sinoć je kod kuće slavila sa 5-1 protiv Paname u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru i tako jednom nogom zakoračila u avion za Dohu. Za 'drugu nogu', odnosno potvrdu plasmana, u posljednjem kolu na gostovanju kod Kostarike ne smije izgubiti sa više od pet golova razlike.

Amerikance su do pobjede odveli Arriola, Ferreira i s 'hat trickom' - Christian Pulišić. Nogometaš hrvatskih korijena, koji u rodnoj domovini po Marvelovom junaku nosi nadimak 'Captain America' , šokirao je, ili bolje rečeno nasmijao, sve prisutne na Exploria Stadiumu u Orlando proslavom svog drugog gola.

ŽDRIJEB U PETAK Ovo su svi mogući suparnici Hrvatske na SP-u: Svi bi htjeli domaćina, možemo i na Srbiju!

Neobičnu proslavu Pulišića možete pogledati ovdje.

Pulišić je, naime, bio precizan s bijele točke u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a onda je pohitao prema navijačima pred kojima se kao crv valjao po podu. Na prvu su se svi okupljeni dobro nasmijali, no nitko nije znao što je u pozadini takve proslave gola. Nakon utakmice, Chelseajev napadač otkrio je razlog...

- Jučer sam upoznao nekog stvarno posebnog. Njegovo ime je Mason, a od mene je tražio da ako zabijem, želi vidjeti 'proslavu crva'. Zato sam to napravio - otkrio je Pulišić nakon utakmice.

DA NE POVJERUJEŠ Morbidna inicijativa: Argentinci žele Maradonino srce u Kataru

A što je "stvarno posebno" kod Masona? Naime, Mason Ogle je 15-godišnjak s dijagnosticiranim rakom kostiju, koji unatoč kemoterapijama i plastičnom koljenu i dalje nastupa za svoju srednjoškolsku momčad. Sportska priča koja doista drapa srce... Mladi nogometaš upoznao je reprezentativce SAD-a na treningu uoči utakmice i imao mali zahtjev za Pulišića, koji je ispunjen.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • komentator Luka 28.03.2022.

    čuo da ribe grizu na crve

  • arow 28.03.2022.

    Mana mu je sto negira vlastito prezime

Komentiraj...
Vidi sve komentare