To je to što me zanima!

VIDEO Soldić uspavao Kincla pa tražio okršaj za novi KSW pojas! Odličan debi Sare Luzar Smajić

Hrvatski MMA borac obranio je KSW-ov pojas u velter kategoriji pa zatražio okršaj za srednju s Mamedom Halidovim. Luzar Smajić na bodove je dobila Španjolku Alvarez, a Račić i Rakas izgubili su prekidom
Vidi originalni članak

Roberto Soldić tehničkim je nokautom obranio pojas KSW-ova prvaka i drugi put! Hrvatski MMA borac sredio je Čeha Patrika Kincla u trećoj rundi priredbe KSW 63 u Varšavi sudačkim prekidom nakon serije udaraca.

Robocop je držao kontrolu u prvoj rundi, a Kincl je u drugoj srušio Hrvata i stisnuo ga uz ogradu, na što je on odgovorio pokušajem giljotine. No u trećoj rundi dominacija je bila potpuno na Robertovoj strani.

Nakon prekida Soldić je preskočio ogradu kaveza i došao do poljskog Čečenca Mameda Halidova, vlasnika KSW-ova pojasa u srednjoj kategoriji, te zatražio njihov okršaj i za taj pojas. Taj spektakularan meč uskoro bi se trebao dogoditi.

Odlično je debi u poljskoj MMA organizaciji odradila i Sara Luzar Smajić pobjedom nad Španjolkom Aitanom Alvarez jednoglasnom sudačkom odlukom. Došla je na veliku scenu i nije mogla skriti suze.

Antun Račić pretrpio je drugi poraz u nizu u bantam kategoriji, ovaj put od Poljaka Jakuba Wiklacza, giljotinom u prvoj rundi. Morao je tapkati prvi put nakon šest godina.

Poraz je u prvoj rundi morao priznati i Aleksandar Rakas. Cro Copova učenika pobijedio je Poljak Tomasz Romanowski prekidom u drugoj minuti nakon snažnog krošea. I drugi put izgubio je u KSW-u na sličan način.

POGLEDAJTE VIDEO: Dan s 'Croatom' 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • silaaa 05.09.2021.

    Ne kužim smisao vise biti u KSW-u više, protiv svih je ogroman favorit i naspram njega ovi ostali su kante za naucavanje a moze mu se bezveze dogoditi neki lucky punch kao protiv du plessisa i izgubiti. Idi vise u taj UFC

  • Sport10 05.09.2021.

    cestitke Soldicu i nasim borcima na pojedama,svaka cast,ovi sto negativno lupetaju zbog dop.,to je samo rezultat napornih treninga,za one koji nemaju pojma o ovom sportu pa samo lupetaju ko max po diviziji

  • x00x 05.09.2021.

    nije ga uspavao nego ga zatuko na podu, kaj ste vi gledali????

Komentiraj...
Vidi sve komentare