To je to što me zanima!

VIDEO Sosa zabio s 20 metara! Golman katastrofalno reagirao

Tukao je u prvi kut i lopta je ušla! Pogodak ide na dušu domaćem golmanu Fahrmannu koji je vrlo loše reagirao i lopta mu je prošla kroz noge
Vidi originalni članak

Nogometaši Stuttgarta stigli su na gostovanje Schalkeu u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 22. kola Bundeslige. Susret začelja tablice završio je pobjedom 'rudara' 2-1 čime je Schalke stigao do tek treće pobjede ove sezone pa je i dalje zakucan za dno.

Za Stuttgart je u početnom sastavu krenuo hrvatski reprezentativac Borna Sosa, koji je u drugom poluvremenu zabio pogodak nakon vrlo loše intervencije domaćeg golmana. Sosa je zabio drugo kolo zaredom nakon pogotka Kolnu u prethodnom.

Schalke je poveo u 10. minuti preko Drexlera, a točno pola sata kasnije bilo je 2-0. Zalazar je poveo akciju, a završio ju je Bulter. Gosti su na odmor otišli s dva gola zaostatka, no u nastavku su uspjeli smanjiti.

Igrala se 63. minuta kada je Borna Sosa silovito potegnuo s otprilike 20 metara, tukao je u prvi kut i lopta je ušla! Pogodak ide na dušu domaćem golmanu Fahrmannu koji je vrlo loše reagirao i lopta mu je prošla kroz noge.

Bio je to ujedno i posljednji pogodak na susretu.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mlado staro život cili . 26.02.2023.

    Orsic ponovno vodonosa hehehe

  • dtoma910000@gmail.com 25.02.2023.

    Sosa,Dinamova skola !💙💙💙

  • TheBeast29 25.02.2023.

    u zadnje dvije sezone on ima najvise golova+asistencija najbolji igrac njemaca, treba promjeniti klub pod hitno

Komentiraj...
Vidi sve komentare