To je to što me zanima!

VIDEO Spektakularan gol Hodže u rašlje ne bi obranila ni dvojica

Krstanović je odložio loptu na stranu do suigrača, koji je potegnuo s gotovo 25 metara i predivno pogodio u suprotne rašlje. A onda je ikona HNL-a doslovce rasparala mrežu. Lopta je prošla kroz nju
Vidi originalni članak

Nogometaši Slaven Belupa dočekali su Rijeku u 14. kolu HNL-a. Susret koji je objema momčadima pružio priliku za dobre stvari. Koprivničanima za nastavak lova za samim vrhom prvenstva, Rijeci za bijeg s dna i najavu boljih dana.

Priliku je iskoristila momčad Zorana Zekića koja je slavila 2-1 i stigla na samo bod zaostatka do trećeplasiranog Osijeka!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo poluvrijeme nije pružilo previše uzbuđenja i tvrdi Slaven odolio je jalovoj nadmoći Riječana. No, pred sam kraj Arber Hodža zabio je spektakularan pogodak. Zaista sjajan gol koji vrijedi pogledati iznova koliko god je potrebno.

Ivan Krstanović odložio je loptu na stranu do suigrača, koji se ispred ruba šesnaesterca namjestio na desnicu. Potegnuo je s gotovo 25 metara i predivno pogodio u suprotne rašlje. Labrović se ispružio koliko je visok, no to ne bi obranila niti dvojica golmana.

Slaven je na odmor otišao s prednošću, a već početkom nastavka Riječani su poravnali. Alvarez je sjajnom loptom kroz sredinu, onom koja sječe obranu, pronašao Harisa Vučkića, a riječki napadač se sjajno snašao. U teškoj poziciji s igračem na sebi nekako je loptu primirio pa zabio u nebranjeni dio mreže.

A u smiraju susreta ponovno se ukazao Krstanović, ovog puta u ulozi strijelca. Koprivničani su u 80. minuti dobili priliku iz kaznenog udarca, a Krle je zabivši doslovno rasparao mrežu.

Pogodio je gornji lijevi kut Labrovićeva gola, lopta je prošla kroz mrežu i izašla sa stražnje strane.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lokos@xnet.hr 24.10.2022.

    Gol je lijep ali da je Labrović stajao na crti, a ne čekao centrašut na petercu obranio bi, dijelom njegova krivica

  • American_Donut 23.10.2022.

    u svakom slucaju lijep gol, ali mislim da mu je namjera bila centrirati

  • 23.10.2022.

    Mislim da je Hoxha a ne Hodža. Hodža igra za Rijeku. Svejedno. Krasan gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare