To je to što me zanima!

VIDEO Stanišić zabio u 'derbiju za naslov', nije slavio. Tuchel: U Engleskoj posuđeni igrač ne igra

Hrvatski reprezentativni bek na posudbi je iz Bayern Münchena u Bayeru iz Leverkusena i upravo je on zabio svojem matičnom klubu. Momčad Xabija Alonsa je srušila rivala i napravila veliki korak ka naslovu prvaka
Vidi originalni članak

Bayer Leverkusen je u velikom derbiju Bundeslige pobijedio Bayern München 3-0. Sudar vodeće i drugoplasirane momčadi prvenstva priredio je pravi spektakl u 21. kolu u kojem je domaćin poveo već u 18. minuti pogotkom Josipa Stanišića.

Bio je to susret koji je možebitno dao odgovore u šampionskim ambicijama i jednih i drugih, a kojeg su njemački mediji okarakterizirali kao "derbi za naslov".

Stanišić zabio 'svojem' Bayernu

Leverkusen je krenuo snažno i poveo već u 18. minuti. Andrich je nakon prekida sjajnom loptom na drugu stativu pronašao hrvatskog reprezentativca koji nije imao težak zadatak. Stanišić je pogodio u nebranjeni dio mreže, a pogodak nije proslavio.

Reprezentativni desni bek je upravo iz Bayerna na posudbi u Leverkusenu, a ona istječe u ljeto ove godine.

- U Engleskoj postoji odlično pravilo koje kaže da kada posudiš igrača, on ne može igrati protiv tebe. To mi ima više smisla. Nažalost, to pravilo ne postoji u Njemačkoj - rekao je trener Bayerna Thomas Tuchel nakon utakmice komentirajući Stanišićev gol.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Momčad Xabija Alonsa povećala je prednost u 50. minuti. Krasnu kombinaciju i dupli pass odigrali su Tella i Grimaldo nakon koje je potonji majstorski vinuo loptu pod prečku iznad Neuera.

Do kraja je pogodak Bayernu dao i Frimpong u 95. minuti pa je poslije derbija Leverkusen pobjegao 'bavarcima' na velikih pet bodova.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • tomason 11.02.2024.

    Isti taj Tuchel ga je posjeo na klupu i poslao u leverkusen..i umjesto da suti i kaze ispo sam glup,on ide i daje ovakvu izjavu..sve je sam o sebi rekao..leverkusen savrsen nogomet igra,svaka cast

  • zemljak122 10.02.2024.

    Svaka cast Alonsu napravio je masineriju za godinu i pol dana...U ovoj momcadi nije bilo zvijezda,a sada ima jako dobrih pojedinaca Wirtz,Bonniface,Frimpong...Svaka casy

Komentiraj...
Vidi sve komentare