To je to što me zanima!

VIDEO Što radi Bilićev igrač!? U porazu napravio penal kakav nikad nije viđen u nogometu

Slične bizarnosti možda se dogode u lokalnim ligama, ali nikako ne u ligi koja pretendira uzlet prema vrhu svjetskog nogometa. A sve je to s klupe pratio bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije
Vidi originalni članak

Kako jedna bezazlena 'petica' ipak može poći po krivu naučili smo u Saudijskoj nogometnoj ligi, a posebno je to naučio Slaven Bilić na klupi Al Fateha. Naime, njegov igrač Fahad Al Harbi htio je pozdraviti svog golmana koji je uhvatio loptu, ali je umjesto njegove šake pogodio loptu i aktivirao VAR sobu.

Najbolje je da situaciju pogledate sami na videu OVDJE, ali uz sve čudno dosuđene penale koje smo dosad vidjeli, ovaj je vjerojatno na samom vrhu. Nesmotrenost je skupo koštala Al Fateh, a sudac je pokazao na bijelu točku.

Utakmica je na kraju završila 2-0 za Al Hazm, a ovo je četvrti poraz izabranika Slavena Bilića u posljednjih pet utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Space Burek 08.12.2023.

    To je ta liga za koju Ronaldo Kate da Ce biti jedna od najboljih. Nema veze što ima 5 klubova koji skupljaju umirovljenike ili one kojima se vise ne igra pa idu po laku lovu. A ovi sa dna tablice su top ekipe

  • PlaviKAJ 08.12.2023.

    Frajer izgubio od zadnjeg na tablici.

  • MatijaKezele 08.12.2023.

    Kakav pacijent

Komentiraj...
Vidi sve komentare