To je to što me zanima!

VIDEO Što se to čuje?! Tuchelov intervju prekinuo glasni urlik, a za sve je kriv hit igrač 'vatrenih'

Okupljeni predstavnici medija ostali su šokirani kad su usred intervjua novog Bayernovog trenera Thomasa Tuchela čuli glasni urlik. Ipak, vrisak je bio iz radosti, a za sve je zaslužan Josip Stanišić
Vidi originalni članak

Thomas Tuchel krajem je ožujka postao novi trener Bayerna nakon što je uprava kluba presudila Julianu Nagelsmannu. Bivši trener Chelseaja nije mogao poželjeti bolji debi, bavarska momčad pobijedila je Borussiju Dortmund s 4-2 u derbiju koji je bio presudan u utrci za njemačkog prvaka.

Nakon velike pobjede Tuchel je ispunio obaveze i otišao na konferenciju za medije. Usred intervjua neočekivano se čuo glasni urlik koji je iznenadio novinare, ali ne i Tuchela. On se kratko nasmijao i neometano nastavio pričati jer je znao o čemu se radi.

ČUDAN POTEZ KOŠTAO GA POSLA Predsjednik Bayerna otkrio zašto su smijenili Nagelsmanna

Naime, Bavarci obnavljaju sjedište kluba i zato se blagovaonica za igrače te soba za opuštanje nalaze uz dvoranu za obraćanje predstavnicima medija.

PREPIRKA OKO TRENERA VIDEO Svađa legendi Bayerna na TV-u. Kahn: Reci mi, što ti to znači? Matthäus: Ma on laže... OBITELJSKI PROBLEMI Zvijezda Bayerna u krizi: Žena mu ne želi živjeti u Munchenu, vratila se s djecom u Englesku

Viknuo je Thomas Muller, ali ne zbog nekakve agonije, nego iz oduševljenja. Igrači Bayerna su za vrijeme pressice igrali pikado, a Muller je rekao "Daaaa! Evo 180". Nijemac je kasnije na Instagramu otkrio zašto je vrisnuo.

Radi se o maksimalnom iznosu kojeg možete dobiti u jednom potezu u pikadu, a majstor je bio upravo Josip Stanišić (23), hit igrač 'vatrenih' koji iz tjedna u tjedan dolazi do sve većeg izražaja u klubu, ali i u reprezentaciji, s obzirom da je oduševio igrom protiv Turske. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fernandes11 04.04.2023.

    zabio mu jole, isti je ko šime i lovren

Komentiraj...
Vidi sve komentare