To je to što me zanima!

VIDEO Stoper Reala uštipnuo je protivnika za nezgodno mjesto, pogledajte njegovu reakciju...

Ono što je Rudiger napravio Morati bilo je jako, jako ružno. Jako ružan napad, zaslužio je isključenje, rekao je španjolski radijski novinar Santiago Sergura
Vidi originalni članak

Njemački stoper Antonio Rudiger zabio je gol za 1-1 na asistenciju našeg Luke Modrića u polufinalu španjolskog Superkupa, a bio je to tek početak golijade u madridskom derbiju usred Saudijske Arabije. Ali nije gol bio ono što je obilježilo nastup Nijemca na društvenim mrežama jer je zbog jednog poteza postao viralan.

- Ono što je Rudiger napravio Morati bilo je jako, jako ružno. Jako ružan napad, zaslužio je isključenje - rekao je španjolski radijski novinar Santiago Sergura.

Stoper Real Madrida 'našalio' se s napadačem Atletica te ga je uštipnuo za bradavicu, a to zna biti poprilično bolno, ali i vrlo neugodno za ljude 'kratkog fitilja'. Sudac Javier Alberola Rojas nije vidio potez stopera pa je on prošao bez kazne. Na kraju su 'kraljevi' pobijedili u produžecima, a mnogo se šala zbijalo na društvenim mrežama na račun poteza Antonia Rudigera.

- Što radi Rudiger? To što je uštipnuo Moratu je bilo smiješno, ali i nesportski za mene. Morate znati kad je vrijeme za nešto - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

ZAMIJENIO GA KROOS Modrić asistirao, ali Marca ga kritizira: Opet nije blistao, čini se da više neće biti u prvih 11

Nogometaši Reala sad čekaju boljeg iz ogleda Barcelone i Osasune čiji je ogled na rasporedu danas od 20 sati, a finale će se igrati u Rijadu u nedjelju, 14. siječnja. 
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MatijaKezele 11.01.2024.

    Čist crveni karton inače, ali ne jer igra za real

  • valjamte popesku 11.01.2024.

    lako vam je sad,nekad nije bilo vara i hrpa sudaca i u mlađim uzrastima se igralo na lešu,mljevenom i prašnom ugljenu,a štipalo se,grizlo,pljuvalo,grebalo,laktarilo i kaj sve nije kad sudac ne gleda,pa ti dokaži.nekad je davno josip katalinski koji je davno igral to fino objasnil,pa i njegovu reakciju,al to nesmijem napisat

  • ALLinONE!! 11.01.2024.

    Crne mambe melju 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare