To je to što me zanima!

VIDEO Stravičan prekršaj nad Kovačićem! Igrač Leedsa skoro mu slomio nogu, dobio je crveni

U 24. minuti utakmice teren je morao napustiti hrvatski reprezentativac nakon što je na njega veoma neoprezno startao Daniel James za što je dobio crveni karton
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić prihvatio je loptu, a Daniel James nije previše razmišljao i neopreznim startom ušao mu u gležanj za što je dobio direktni crveni karton! 

Hrvatski reprezentativac odmah je pokazao da mu je potrebna pomoć, a medicinari su utrčali i pomogli mu koliko je moglo. Veseli činjenica da se Kova pridigao i šepajući napustio travnjak, ali pitanje je kakve će posljedice ostaviti ovakav start.

Video možete pogledati OVDJE.

Već su i prije toga vodili 'bluesi', a u nastavku i povećali vodstvo na 2-0. Susret je na kraju završio s 3-0 za Kovačićevu momčad. Sljedeću utakmicu Chelsea igra protiv Liverpoola u finalu FA kupa, a do tad bi trebali znati hoće li Kovačić moći zaigrati i koja je ozbiljnost ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • D3letedUs3r 12.05.2022.

    Pa dobro,nije neki igrać pa nek sjedi na klupi.

  • robert99 12.05.2022.

    Takvom igraču odma suspenzija na 2 mj.i to bez plaće za ta 2 mj.koji konj...

  • vasnetko1 12.05.2022.

    Ovaj je dobio pare od engleskog saveza da Kovu namjerno povrijedi, logicno zbog prvenstva sad u Katru... Đubrad su bili oduvijek ti englezi, a zauvijek ce i ostat takvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare