To je to što me zanima!

VIDEO Stravična nesreća igrača Veleža, jedan mladić preminuo: 'Izvlačili smo preživjele iz auta'

Šest osoba ozlijeđeno je u ovoj užasnoj nesreći, a dvije su u teškom stanju. Jedno od njih je i dijete. Nogometaši Veleža bili su na putu za dvoboj s Tuzla Cityjem
Vidi originalni članak

Autobus s igračima Veleža sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Srednje u Bosni i Hercegovini. 

Nažalost, u nesreći je smrtno stradala jedna osoba, a radi se o 22-godišnjem mladiću koji je bio u osobnom automobilu. Podlegao je teškim ozljedama nakon sudara.

Momčad Veleža bila je na putu prema Tuzli gdje će u okviru 20. kola bh. Premijer lige igrati protiv Tuzla Cityja kada se njihov autobus sudario s automobilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Šest osoba ozlijeđeno je u ovoj užasnoj nesreći, a glasnogovornica MUP-a BiH Mersiha Novalić potvrdila je kako su još dvije osobe teško ozlijeđene te im je život u opasnosti. Jedno od njih je i dijete.

- U automobilu ih je bilo šest ili sedam. Među njima bilo je i jedno dijete, daj Bože da ostane živo. Boga molim za njega, jedva smo ga izvukli iz automobila. Svi mi, igrači i treneri, morali smo otklanjati dijelove automobila kako bismo pomogli ozlijeđenima. Kasnije je došla Hitna pomoć i odvezla ozlijeđen, njih četiri-pet, a s nama su ostale dvije djevojke koje nisu bile teže ozlijeđene - rekao je trener Veleža Avdo Kalajdžić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nori 🖖 26.02.2023.

    Tuzla city !? Dobro da nije Sherif

  • 26.02.2023.

    Zar opet? Strašno.....

  • {matrix} 26.02.2023.

    Malo smo išli pretjecat, ne razumijem ljude koji voze sa sobom druge ljude da imaju muda radit takve gluposti, umjesto da veli ( gle ja vas vozim ako se nekaj desi imat cu vas na dusi, tako da sagnite se, vozim po pravilima)

Komentiraj...
Vidi sve komentare