To je to što me zanima!

VIDEO Sučić zabio gol karijere, Perišić vrhunski načeo Udinese

Luka Sučić je dao fantastičan gol za RB Salzburg u finalu kupa protiv Rieda dok je Ivan Perišić načeo Udinese na teškom gostovanju u borbi Intera za titulu Serie A. Vatreni dominiraju ovaj vikend
Vidi originalni članak

Majer je s dva komada u subotu srušio St. Etienne, Kramarić je zabio gol i asistirao u porazu od Freiburga, Modrić je proslavio naslov s Realom, a onda je sjajan vikend Hrvata u nedjelju nastavio i Budimir golom protiv Elchea.

Pa su i Ivan Perišić te Luka Sučić odlučili reći svoje, Sučić je dao fantastičan gol za RB Salzburg u finalu kupa protiv Rieda dok je Perišić načeo Udinese na teškom gostovanju u borbi Intera za titulu Serie A.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Red Bull Salzburg je u finalu austrijskog kupa snage odmjerio s Riedom i na koncu slavio 3-0, a 'bikovi' su do vodstva stigli u 27. minuti fantastičnim pogotkom hrvatskog reprezentativca.

Sučić je dobio povratnu ispred ruba šesnaesterca pa zabio golčinu u rašlje.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

A u susretu 35. kola Serie A, nakon što je Milan odradio posao i u derbiju srušio Fiorentinu, Inter je načeo Udinese u 12. minuti odličnim pogotkom Ivana Perišića.

Prethodno je režiser utakmice fokusirao Periju kao da je znao da će pogoditi, a onda je uslijedio ubačaj Dimarca na prvu stativu. Tamo je Perišić stajao sam kao duh pa glavom ubacio loptu u mrežu u prvi kut.

Inter je povećao vodstvo preko Lautara, a konačnih 2-1 postavio je Pussetto u 72. minuti.

VIDEO GOLA PERIŠIĆA OVDJE

Za Udinese je Filip Benković ostao na klupi dok su Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali cijeli susret za Inter.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nohname 01.05.2022.

    Bravo dečki super golovi👏

  • mrmagdens 01.05.2022.

    Hajdučka mašina!!!! Pravi dalmatinac, ponos Dalmacije!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare