To je to što me zanima!

Video sukoba: Policija izvukla izgrednike, nastao totalni kaos

Cijeli sukob nastao je nakon što navijači Hajduka nisu imali strpljenja pričekati s izlaskom sa stadiona u Varaždinu. Došlo je do naguravanja i preskakanja ograde, a policija je upotrijebila silu
Vidi originalni članak

Prvo kolo proljetnog dijela HNL-a i odmah nemile scene na hrvatskim stadionima. Hajduk je pobijedio Varaždin na gostovanju 3-0 uz čak četiri intervencije VAR-a (tri dosuđena penala i jedan poništen gol), ali utakmica je brzo pala u drugi plan nakon incidenata na južnoj tribini.

Domaćini su zamolili navijače Hajduka da ne napuštaju južnu tribinu i pričekaju s izlaskom što se nekima nije svidjelo. Dio navijača preskočio je ogradu, došlo je do naguravanja s policijom, a jedan je policajac i ozlijeđen te je oštećeno službeno vozilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija u priopćenju tvrdi kako ih je "napalo 200 maskiranih pripradnika navijačke skupine Torcida". Na snimci koju nam je poslao čitatelj vidi se kako policija izdvaja neke od izgrednika i odvodi ih s tribine, što su navijači popratili negodovanjem.

- Daj, pustite ga! Pusti! Šta radite? - vikali su s južne tribine, a onda je, desetak metara dalje, policija silom ukrotila jednog od navijača gostiju.

"Policijski službenici prema većem broju osoba uporabili su sredstva prisile - tjelesnu snagu, palicu i sprej s nadražujućim tvarima", priopćili su iz varaždinske policije.

PRIOPĆENJE POLICIJE 'Dvjesto maskiranih torcidaša napalo policajce u Varaždinu'

Tri su osobe provedene, a nastavlja se kriminalističko istraživanje pregledom snimki kako bi pronašli druge osobe koje su sudjelovale u napadu i neredima.

Neslužbeno, neki od izgrednika su se razbježali u autima te ih je policija lovila po varaždinskim ulicama. Ozlijeđeni policajac zbrinut je u varaždinskoj bolnici, zadobio je natučenja i lakše tjelesne ozljede te je pušten na kućnu njegu.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • Oni 03.02.2020.

    Ja bi ja bi, a ja bi da vam se Torcida svima na. Ebe mamice i zenice....

  • MladenValentić 03.02.2020.

    Bila jaka doza, pa mu pozlilo, ili je zbog nestašice prodavača, lošije kvalitete?

  • sosounapadu 03.02.2020.

    E da im je milicije 2-3 utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare