To je to što me zanima!

VIDEO Talijan urlao na navijače Leicestera pa se zabio u kolonu

Engleski su navijači u velikom broju stigli u Rim, a talijanska policija pratila ih je na svakom koraku. Ipak, bilo je i upornih navijača Rome, koji su se svojim vozilima kretali uz autobuse s engleskim navijačima
Vidi originalni članak

Roma je u četvrtak na Olimpicu golom Abrahama srušila Leicester i izborila finale Konferencijske lige u kojem će igrati protiv Feyenoorda.

Engleski su navijači u velikom broju stigli u Rim, a talijanska policija pratila ih je na svakom koraku. Ipak, bilo je i upornih navijača Rome, koji su se svojim vozilima kretali uz autobuse s navijačima engleske momčadi kako bi razmijenili pokoju uvredu.

Tako se na društvenim mrežama pojavila hit snimka uoči utakmice na kojoj jedan motorist urla na autobus, a pred sebe - ne gleda! Neobazrivi vozač ispred sebe nije uočio kolonu vozila u koju se na koncu zabio, a nasreću, prošao je bez ozljeda.

Podsjetimo, finale premijernog izdanja Uefine Konferencijske lige igrat će se 25. svibnja u Tirani, a pobjednik će osigurati grupnu faze Europske lige sljedeće sezone, ako to već nije uspije preko nacionalnog prvenstva.
 


 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • baba strumpf 08.05.2022.

    hahaha

  • 08.05.2022.

    Koja vrhunska inteligencija na djelu!

  • bambi i vuk 08.05.2022.

    E to su vijesti, komedija

Komentiraj...
Vidi sve komentare