To je to što me zanima!

VIDEO Talijani pišu o kaosu s utakmice: Handanović je raširio ruke i rekao Cuadradu - idemo!

Sudac je Lukakua opomenuo zbog proslave, a Belgijanac je već ranije imao žuti karton. Posebno je žestok u protestima bio Cuadrado, piše La Gazzetta dello Sport o incidentu s utakmice Intera i Juventusa
Vidi originalni članak

Juventus Inter odigrali su 1-1 u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije odigranoj u utorak u Torinu. Juventus je poveo pogotkom Kolumbijca Juana Cuadrada u 83. minuti. Inter je do izjednačenja stigao u sučevoj nadoknadi iz penala, dosuđenog zbog igranja rukom Brazilca Bremera. Siguran je bio Romelu Lukaku.

Po završetku utakmice više se pisalo o kaosu koji je uslijedio nakon nje nego o tijeku susreta, a i iz dobrog razloga. Nakon što je Lukaku zabio gol došlo je do obostranog naguravanja na terenu. Belgijcu je sudac Davide Massa pokazan drugi žuti karton, a nakon utakmice su 'pocrvenili' i Juan Cuadrado te Samir Handanović.

LUDNICA U KUPU VIDEO Potpuni kaos u Torinu! Remi Juventusa i Intera. Sudac dijelio crvene i nakon susreta

Poznati talijanski medij Gazzetta dello Sort otkrio je detalje trostrukog isključenja s utakmice.

- Isključenje belgijskog napadača nakon penala bilo je iskra koja je zapalila fitilj i potencirala sukob igrača dviju momčadi. Sve do samog kraja utakmica je bila mirna. Potom se zažarila...Lukaku je stavio u proslavi prst na usta kao da želi ušutkati Juventusove navijače. Tu gestu, koju je Belgijanac izveo i nakon gola za reprezentaciju, Juventusovi igrači protumačili su kao provokaciju. Nakon posljednjeg zvižduka došlo je do nereda - piše Gazzetta.

- Sudac je Lukakua opomenuo zbog proslave, a Belgijanac je već ranije imao žuti karton. Posebno je žestok u protestima bio Cuadrado. Njih dvojica počela su se naguravati i zato je Kolumbijac opomenut. Nakon toga se Cuadrado žalio Handanoviću na Lukakuovo ponašanje.

Onda je Cuadrado dobacio Handanoviču 'tako se to radi', a slovenski golman raširio je ruke i rekao - idemo! 

- Mora biti da je tu izrečeno nešto više riječi pa je prepirka izrodila sukob. Činilo se da Cuadrado želi udariti Handanovića i mirna konfrontacija u trenu je postala nekontrolirana

Inter tvrdi da je situacija počela rasističkim vrijeđanjem Lukakua nakon zabijenog gola. Državno tužiteljstvo trebalo bi se uključiti u cijelu situaciju, a Lukakuova agencija očekuje ispriku Juventusa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Palmanova 05.04.2023.

    ovaj Barella je teski beljo,cijelu tekmu i to svaku samo kmeci kod suca kod svake akcije suigraca.kako bi mu jednu sa marcinu odvalio

  • đuro kojotovski 05.04.2023.

    čitam tekst i samo čekam rečenicu u kojoj će se spominjati rasistički ispadi.. naravno, dočekao sam kao što sam i očekivao..

  • pusi pimpeka 05.04.2023.

    Handanović bi ovog malog pojel za doručak, a da ga se Lukaku dočepa, gotof je. Sva sreća kaj je brz, pa ga ovi dva nemreju vloviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare