To je to što me zanima!

VIDEO Težak kiks Vlašića: Leeds slavio nakon njegove greške, Moyes ga izvadio uz zvižduke

Priliku je iskoristio Harrison zabivši za hat-trick, a samo nekoliko trenutaka kasnije Vlašić je morao van. Gledatelji na Olimpijskom stadionu u Londonu ispratili su ga zvižducima
Vidi originalni članak

Neutralnom gledatelju melem za oči, hrvatskim ljubiteljima nogometa pomalo gorka utakmica između West Hama i Leedsa u 22. kolu Premier lige. Gosti su slavili 3-2 u uzbudljivom susretu punom povrataka zahvaljujući pogrešci hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je uvjerljivo najbolji igrač moskovskog CSKA i jedan od najboljih igrača ruske lige prije nego se vratio na Otok. Evertonov dres zamijenio je West Hamovim, no prilagodba na najjaču ligu svijeta i potpuna afirmacija još uvijek traju.

Vlašić je posljednjih nekoliko utakmica odigrao sasvim solidno. Prije točno tjedan dana bio je vrlo dobar u pobjedi 'čekićara' upravo protiv Leedsa 2-0 u FA kupu da bi vrlo dobru igru pokazao i protiv Norwicha (2-0) u ligi.

No, danas nije imao sreće i ispostavilo se da je bio izravni krivac za poraz u Londonu. Igrala se 60. minuta kada je Niksi vrlo loše primio loptu i izgubio ju nakon čega su igrači Leedsa jurnuli u kontru.

Akciju je završio Harrison zabivši za hat-trick, a samo nekoliko trenutaka kasnije David Moyes izvadio je Hrvata iz igre. Gledatelji na Olimpijskom stadionu u Londonu Vlašića su ispratili zvižducima nezadovoljni pruženim.

VIDEO SAŽETKA POGLEDAJTE OVDJE (VLAŠIĆ OD 1:45)

Pogreške se događaju i najboljima. A Vlašić itekako ima kapacitet napredovati još više, graditi karijeru i dokazati da pripada ligi kao što je engleska.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • crni77777777 17.01.2022.

    vlasić ide u indiju kod stimca i uzima indijsko državljanstvo i ima mjesto u njihov repki,kažu treba im jedan takav

  • crni77777777 17.01.2022.

    po meni nikad nije bio igrac za 3 hnl

  • igipop75 17.01.2022.

    Bolje da je išao u Milan,nije sve u novcima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare