To je to što me zanima!

VIDEO Totalna ludnica u Torinu! Juve i Atalanta zabili 6 komada

Pitanje je jesu li potresi unutar kluba ustvari ostavili traga na današnjoj igri Juventusa pošto je Atalanta u zadnje dvije utakmice dala 13 golova. No, curilo je na sve strane
Vidi originalni članak

Fantastičan okršaj u derbiju 19. kola Serie A pružili su Juventus i Atalanta. Torinska 'stara dama' borila se s velikim potresom u unutarnjim redovima protekli tjedan te je sudar s 'božicom' dočekala bez vrhovnog vodstva kluba i s 15 bodova minusa nakon odluke suda. Juventus je kažnjen zbog malverzacija s transferima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pitanje je jesu li potresi unutar kluba ustvari ostavili traga na današnjoj igri pošto je Atalanta u zadnjem susretu zabila čak osam pogodaka, Speziji u kupu dala pet, a tri susreta ranije u ligi po dva svaki. No, da je curilo na sve strane i je.

Atalanta je povela već u 4. minuti preko Lookmana da bi Di Maria poravnao na 1-1 u 25. iz penala. Samo devet minuta kasnije Milik je zabio za prednost Juventusa nakon čega je uslijedio potpuni preokret Atalante!

Nakon odmora, na kojem su 'bianconeri' vodili 2-1, momčad Gian Piera Gasperinija je u samo 13 minuta postigla nova dva gola i povela 3-2. Strijelci su u 46. i 53. bili Maehle, odnosno ponovno Lookman.

Puno nereda u obrani Juventusa pravio je Jeremy Boga, koji je izašao u 66. minuti. Umjesto njega ušao je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Minutu ranije Juventus je uspio opet poravnati kada je na asistenciju Di Marije zabio Danilo.

Rezultat se do kraja nije mijenjao iako je Juventus imao dvije dobre šanse preko Mirettija i Cuadrada dok je s druge strane prijetio Toloi.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 2

  • domba18 22.01.2023.

    Kakve utakmice danas . Golova kao drva

  • 💯 22.01.2023.

    Stari moj Atalanta zadnje tri tekme 6 plus ide.... Znaci moglo se uzet love....

Komentiraj...
Vidi sve komentare