To je to što me zanima!

VIDEO Totalni kaos u Alkmaaru: Huligani napali obitelji igrača

Zbog neadekvatne reakcije policije i redara, pojedini igrači West Hama odlučili su sami reagirati
Vidi originalni članak

Treći put u povijesti West Ham je izborio finale nekog europskog natjecanja, no nakon utakmice u Alkmaaru najmanje se priča o nogometu.

Naime, nakon posljednjeg sučevog zvižduka krenulo je slavlje engleske momčadi, a nizozemski huligani za to su vrijeme probili zaštitnu ogradu i krenuli prema tribini na drugom kraju stadiona na kojoj su bili smješteni navijači 'čekićara'. 

Međutim, na njihovoj meti našla se i loža u kojoj su mahom bile smještene obitelji i prijatelji igrača.

DRAMATIČNA POLUFINALA Rakitić je odveo Sevillu u novi finale Europske lige! Brekalo na Engleze za trofej Konferencijske KAOS U NIZOZEMSKOJ VIDEO Dimne bombe prekinule susret Ajaxa! Huligan upao na teren, zaštitar ga zakucao u pod

Kako god, zbog neadekvatne reakciji policije i redara, pojedini igrači West Hama odlučili su sami reagirati. Na snimkama s društvenih mreža vidi se Michail Antonio kako preskače reklamne panoe i dolazi u neposrednu blizinu incidenta, a jesu li igrači West Hama sudjelovali u fizičkom obračunu tek će se utvrditi.

Inače, West Ham je u uzvratnoj utakmici polufinala Konferencijske lige protiv AZ Alkmaara slavio golom Pabla Fornalsa u 94. minuti i tako ukupnim rezultatom 3-1 izborio finale u kojem će se susresti s Fiorentinom našeg Josipa Brekala.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 19.05.2023.

    Oni su Europa a mi Balkanci,ha?

  • sljedeca tri dana su kljucna 19.05.2023.

    Dinamo i Hrvatska repka bi za ovo dobili 5god ne igranja eu natjecanja!! Da vidimo koliku ce kaznu dobit AZ,kladim se smjesnu!!

  • čovik-s-juga 19.05.2023.

    HR klubove bi za ovo kaznili na dvije godine. Mafija iz Nizozemske će dobiti novčanu kaznu u visini porcije ćevapa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare