To je to što me zanima!

VIDEO Tudor gubio pa okrenuo! Marseille u trci za drugo mjesto

Fenjeraš Ligue 1 poveo je preko Sima, no brzo je izjednačio Alexis Sanchez, a Marseille je, potom, okrenuo rezultat. Tudorova momčad se bori za drugo mjesto, ali i Ligu prvaka iduće sezone
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu 35. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je pobijedio Angers 3-1 približivši se drugoplasiranom Lensu na dva boda zaostatka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Fenjeraš" Le Championnata je poveo u 28. minuti golom Abdallaha Sima, no samo šest minuta kasnije izjednačio je Alexis Sanchez.

U nastavku susreta momčad Igora Tudora je zabila još dva gola za veliki preokret i pobjedu. Strijelci su bili Dimitri Payet u 48. minuti, te Jordan Veretout iz kaznenog udarca u 77. minuti.

OM sada ima 73 boda, dva manje od Lensa, dok je u vodstvu PSG sa 81 bodom.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

U derbiju kola Monaco i Lille su odigrali bez golova. Bila je to utakmica u kojoj su oba sastava trebala pobjedu, no vidjeli smo slabu i opreznu utakmicu.

Bez golova je završio i ogled između Toulousea i Nantesa. Toulouse je time ostao na 13. mjestu, dok je Nantes na 17. mjestu koje vodi u niži rang natjecanja.

U ranije odigranom susretu Rennes je pobijedio Troyes sa 4-0. Golove za domaćine zabili su Arthur Theate (15), Benjamin Bourigeaud (66) i Karl Toko Ekambi (71, 74).

Za Rennes je cijeli susret odigrao hrvatski reprezentativac Lovro Majer.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • maw 15.05.2023.

    Donedavno se borio za prvo mjesto a sad je upitnom i to drugo

  • pomocni tockovi 15.05.2023.

    Tušo vrime je 😹😹😹😹😹😹😹

  • el_kapitan_ 15.05.2023.

    hoce li dalic i njega zvati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare