To je to što me zanima!

VIDEO Tulum u avionu! Porto proslavio prolaz među 16 na nekoliko tisuća metara visine

Nogometaši Porta u avionu su pratili dramu iz Madrida. Kada je Carrasco promašio penal u 99., veliko slavlje moglo je početi. Uz blaže turbulencije uzrokovane sjajnom atmosferom, stigli su kući
Vidi originalni članak

U 5. kolu Lige prvaka Porto je u gostima s 4-0 svladao Club Brugge, no za prolazak u osminu finala trebao mu se poklopiti rezultat iz Madrida gdje su se susreli Atletico i Bayer Leverkusen. Malo je reći da je tamo bilo dramatično...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A VEĆ JE BIO KRAJ?! VIDEO Najluđi promašaj penala u Ligi prvaka: Obrana, prečka i blok krivog igrača! Atletico 'out'

Francuski sudac Turpin već je označio kraj utakmice, kada je dobio signal iz VAR sobe o potencijalnoj najstrožoj kazni nakon čega je Atletico dobio penal i priliku za pobjedu, no nije uspio. Carrasco je promašio penal.

A tada je mogao započeti tulum u avionu! Naime, momčad Porta u tim se trenucima vraćala kući s gostovanja u Belgiji pa su dramu ispratili na nekoliko tisuća metara visine. Uz blage turbulencije uzrokovane sjajnom atmosferom Portugalci su sletjeli i stigli kući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Porto (@fcporto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Porto (@fcporto)

Podsjetimo, Porto je u 5. kolu došao kod rezultatski neopterećenog Club Bruggea, koji je već nakon prošlog kola osigurao prolaz u sljedeći fazu, te slavio 4-0 golovima Taremija (33',70'), Evanilsona (57') i Eustaquioa (60').

ISPALI IZ LIGE PRVAKA Prijeti mu otkaz? Xavi opet ima izgovore: Ovo je naša realnost

Uoči zadnjeg kola vodi Brugge sa 10 bodova, Porto ima 9, Atletico 5, a Bayer 4. U zadnjem kolu sastaju se Porto - Atletico i Bayer - Club Brugge.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DonChuan 27.10.2022.

    Pa odakle u avionu wi-fi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare