To je to što me zanima!

Video uhićenja Jona Jonesa: 'Imam problema s pamćenjem'

Nakon dojave o pucnjavi u Albuquerqueu, policija je na mjestu događaja zatekla UFC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji Jona Jonesa (32) kojeg su priveli u alkoholiziranom stanju, a u automobilu su mu našli pištolj
Vidi originalni članak

Zaustavljen sam jer sam bio pristojan prema beskućniku. Poludio sam. Ovo mi je prva vožnja u posljednja dva tjedna. Vidio sam ove beskućnike, bio sam dobar prema njima, razgovarali smo, tretirao sam ih kao ljude. Imam problema s pamćenjem, govorio je Jon Jones (32) policijskim službenicima u vidno alkoholiziranom stanju.

NOVI PROBLEMI Uhićen Jon Jones! Napio se pa vozio automobil, imao i pištolj

Uz otvorenu bocu žestokog pića u pretincu automobila policija je pronašla i pištolj, dok je pored automobila bila i čahura ispaljenog metka. Jones je optužen za vožnju u alkoholiziranom stanju te nemarno korištenje vatrenog oružja. Kako navodi policija, Jones je bio dosta pijan pa je imao problema i s odrađivanjem alkotesta. 

- Kao dio ove istrage, testirat ćemo njegov pištolj kako bismo provjerili je li iz pištolja počinjen neki zločin - poručili su iz policije.

Jones je neko vrijeme proveo u postaji kako bi se stabilizirao, ali iduće jutro su ga pustili na slobodu nakon što je netko platio jamčevinu za njega.

Podsjetimo, 'Bones' je itekako sklon problemima, a jedan poveći incident imao je 2015. godine.  On je skrivio prometnu nesreću u kojoj je stradala jedna trudnicaUFC prvak u poluteškoj kategoriji prošao je kroz crveno svjetlo, udario u drugi automobil i pobjegao s mjesta nesreće. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

No bilo je tu i padova na doping testovima zbog čega mu je također oduziman pojas, no borac je nakon toga priznao da su svi problemi iza njega. Ali nakon posljednjeg incidenta, čini se da baš i nisu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Koalicijski Partner 28.03.2020.

    Ovaj najveću borbu izgleda vodi sam sa sobom.

  • iopetredom 28.03.2020.

    Sve je pod kontrolom...

  • paminjo 28.03.2020.

    Hoće to od cuge.. :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare