To je to što me zanima!

VIDEO Perišić lijepo namjestio gol u hat-tricku sjajnog Icardija

Junak derbija je fantastični argentinski golgeter i kapetan Intera Mauro Icardi koji je utrpao hattrick u gradskom derbiju. Drugi mu je gol namjestio naš sjajni reprezentativac Ivan Perišić
Vidi originalni članak

U velikom talijanskom derbiju Intera i Milana na San Siru Hrvatska je ostala na tek jednom predstavniku od moguća tri. Nažalost, zbog ozljeda nismo mogli gledati Nikolu Kalinića u dresu Milana, odnosno Marcela Brozovića u majici Intera.

Više razloga za veselje imaju Perišić i Brozović jer je Inter s 3-2 pobijedio i nastavio utrku za Scudetto protiv Napolija i Juventusa. Junak derbija je fantastični argentinski golgeter i kapetan Intera Mauro Icardi koji je utrpao hattrick.

Nije uzalud trener 'rossonera' Vincenzo Montella izjavio da bi najradije našeg reprezentativca Ivana Perišića maknuo s terena jer se njega najviše pribojava.

U odličnoj utakmici Perišić je vrhunski asistirao kapetanu Mauru Icardiju u 63. minuti na sjajan način za drugo vodstvo.

Uhvati me ako možeš, poruka je između redova Perišića nesretnom stoperu Milana, Argentincu Mateu Musacchiju.

VIDEO

Poveo je Inter preko Icardija u 28. minuti na asistenciju Candreve, Milan se vratio lijepom golom Susa u 56. Bonaventura je poravnao rezultat u 81. minuti, ali glupost Ricarda Rodrigueza donijela je penal Interu kojeg je sigurno realizirao Mauro Icardi u 90. minuti. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • gagi1993 16.10.2017.

    Poceo si sa trenutno najbolji napadac a ciro je u najmanju ruku trenutno u boljoj formi i onda kazes ne ovaj je bolji on to vec radi par sezona... pa dobro ona reci opcenito a ne trenutno ...

  • čoviksjuga 16.10.2017.

    Zato čovjek i ne igra za Argentinu jer zabija kao na traci ! U repki su golovi rezervirani samo za Messi-ja !

  • antikomunist70 16.10.2017.

    Perišić za nevjerovat,trka,uklizavanja,driblinzi,sve je sinoć imao.Za repku ni blizu tako ne igra🤔🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare