To je to što me zanima!

VIDEO Uhvatio je bivšeg igrača Intera sa svojom djevojkom u krevetu, snimku dao u javnost

Nekadašnji mladi francuski reprezentativac Yann Karamoh teško je ozlijeđen nakon što ga je muškarac uhvatio u klinču sa svojom djevojkom. Preklinjao je za milost
Vidi originalni članak

Yann Karamoh (23) bio je velika nada Intera, stigao je u Milano još s 18 godina iz francuskog Caena, ali nikad nije opravdao visoka očekivanja.

Prije nekoliko dana Karamoh je završio u središtu seks skandala jer je završio u krevetu s djevojkom drugog muškarca, a on ih je potom uhvatio u akciji. I tu nije bio kraj. Muškarac je verbalno i fizički napao nogometaša koji je na koljenima molio za milost.

- U jednoj je ruci imao nož, a s drugom me udarao. Ova će me stvar vječno prognoniti - kazao je Karamoh, koji je završio sa slomljenom čeljusti i jagodičnom kosti.

Kako bi dodatno ponizio Karamoha, napadač je video objavio na društvenim mrežama.

Francuski nogometaš bjelokoščanskog porijekla nije se proslavio u Interu, zabio je jedan gol u 17 nastupa u tri godine. Nakon posudbi u Caen, Bordeaux i Parmu, prije dvije godine prešao u potonji klub, a prošle sezone igrao je u Turskoj. Karamoh je igrao i za razne mlađe uzraste francuske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ZVEZDE BANDA 20.06.2022.

    Lako se sprdat komentarima, ko je bio u sličnoj situaciji gleda stvar drugim očima, naravno da mu čokoladni nije kriv ali ko zna koliko je suprug uložio truda da svojoj nevjernici dokaže ono što je toliko vremena sumnjao a nije mogao ništa zato i je vjerojatno ovakva reakcija a komentari " tipa okrenuo bi se i otišao " kamo ? Još je gore kad iz svog prostora, svog ne zajeničkog, vlastitu suprugu koja radi baš to što ova radi ne možeš istjerat još ti navuče policiju na vrat pa imaš tužbu za nasilničko ponašanje

  • smrekovaca 19.06.2022.

    tuče pogrešnu osobu,trebo ga je odvest na večeru

  • 19.06.2022.

    Umjesto da počasti cugom fudbalera, jer se upravo rješio problema i postao slobodan, ovaj isukava nož. Koja logika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare