To je to što me zanima!

VIDEO Urnebesni penal u Crnoj Gori: Sapleo ga zrak, Podgorica slavila u 93. i pobjegla s dna

Podgorici je pobjeda bila imperativ kako bi ostala u prvoj ligi. Dobila je nevjerojatan penal u 93. minuti zbog kojeg je i policajac na stadionu puknuo od smijeha
Vidi originalni članak

Nevjerojatan penal dosuđen je u pretposljednjem kolu crnogorskog prvenstva na susretu domaće Podgorice i gostujuće Iskre iz Danilovgrada.

Da bi stvar bila bolja, Podgorica je dobila penal za pobjedu u 93. minuti čime je pobjegla s dna prvenstvene ljestvice i osigurala bitna tri boda u borbi za ostanak u prvoj ligi.

- Podgorica 3 Iskra 2 zahvaljujući smiješnom penalu koji je i policajca pored mene natjerao na smijeh - napisao je jedan nogometni zaljubljenik na Twitteru.

Podgorici je uoči susreta pobjeda bila imperativ, no Iskra je šokirala domaćina dvama brzim golovima. Grbović u 2. i Perović u 23. minuti brzo su stvorili probleme Podgoričanima, koji su se uspjeli vratiti u samo dvije minute pogocima Krivokapića u 31. te Đajića u 33. minuti.

Susret se polako bližio kraju kada se odvila zaista nevjerojatna scena. U posljednjim trenucima na stadionu DG Arena, pred svega 200 gledatelja, domaći nogometaš pao je u kaznenom prostoru spotaknuvši se o zrak. Suparnički igrač iz Iskre oduzeo je loptu bez prekršaja samo da bi glavni sudac Pajović momentalno pokazao na bijelu točku.

Podgorica je tako dobila priliku i pobijediti, nakon što je gubila 0-2, a iz najstrože kazne precizan je bio Boljević. Također, prethodno je zbog drugog žutog kartona isključen strijelac drugog gola Iskre Perović. Komedija.

VIDEO PENALA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Pobotchnick Leeyoobo 21.05.2022.

    Neka puca Livaja

  • tvrtvrt 21.05.2022.

    To je haahajduk igrao

  • Tomislav Tomasic 21.05.2022.

    Soudani 2... .

Komentiraj...
Vidi sve komentare