To je to što me zanima!

VIDEO Tudor poludio u tunelu, primio gol u prvoj minuti pa osvojio prva tri boda u LP-u!

Dok su domaćini čekali spremni u tunelu, gostujući su nogometaši još bili u svlačionici. Sve je to razljutilo Igora Tudora koji je u tunelu Velodromea ušao u verbalnu raspravu s organizatorima zbog kašnjenja početka utakmice. Marseille je slavio 4-1 protiv Sportinga
Vidi originalni članak

Igor Tudor slavi prva tri boda u Ligi prvaka s Marseilleom. I pamtit će ih jer dosta je živaca morao utrošiti i prije nego je uopće počela utakmica sa Sportingom (4-1), koja je kasnila čak 22 minute.

I to je moguće u Ligi prvaka. Štoviše, ne i prvi put. Utakmica je na praznom Velodromeu trebala početi u 18:45, a jest tek u 19:07!?

Razlog je, naime, bila prometna gužva. Gostujući nogometaši nisu se uspjeli probiti kroz gužvu i stići na stadion u planirano vrijeme pa je Uefa morala odgoditi početak utakmice. Najprije do 18:55, a potom, kada je, saznalo se, kasnio trener Sportinga Ruben Amorim, za još pet minuta. Dok sve nije potrajalo još sedam...

I dok su domaćini čekali spremni u tunelu, gostujući su nogometaši još bili u svlačionici. Sve je to razljutilo Tudora koji je u tunelu Velodromea ušao u verbalnu raspravu s organizatorima i kritizirao njihov posao, također i Portugalce, kojima je, po njegovom mišljenju, trebalo previše vremena.

- Tko ovdje odlučuje? Oni rade ovdje što žele, znači oni odlučuju kada će utakmica početi. Nevjerojatno, sada smo mi više oštećeni nego vaša momčad jer vas čekamo već deset minuta ovdje - govorio je Tudor ljudima iz Uefe.

A Tudora je dodatno razljutio početak utakmice jer Sporting je poveo već u prvoj minuti golom Trincaa. No, uslijedio je veliki preokret Francuza preko Sancheza (13'), kada je golman gostiju Adan napucao Čileanca, i Harita (16'). Adan se pretvorio u pravog tragičara u 25. minuti dobivši crveni karton jer je igrao rukom izvan kaznenog prostora, a Marseille je zabio i treći u 29. minuti. 

U završnici, u 84. minuti, konačnih 4-1 postavio je Mbemba.

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • lajh1985 05.10.2022.

    Tudor je primio gol kao da je on na golu bio

  • 05.10.2022.

    sad će dynamOvci bacati komentare " e moj tudore malo tele za tebe je čačić PELE..🤭

  • Lady of the lake 04.10.2022.

    Ne preferiram njegov živcanluk inače, ali sad je u pravu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare