To je to što me zanima!

VIDEO Užasne scene u Miamiju: Mladi tenisač srušio se na terenu, izveli su ga u kolicima

Tijekom meča je temperatura bila na 30 Celzijusovih stupnjeva, a vlažnost zraka na 70 posto. S takvim teškim uvjetima Cazaux se nije uspio nositi
Vidi originalni članak

Tenisači i tenisačice posljednjih tjedana obitavaju na američkom tlu. Iza njih je Indian Wells, a ovaj tjedan igra se Masters u Miamiju. Velika vlaga i vrućine stvaraju probleme, a kada tome još pridodate umor koji se nagomila od silnih mečeva, to sve u zajedničkoj kombinaciji može biti kobno za sve tenisače. Nažalost, surovost ovog sporta je na svojoj koži osjetio mladi francuski tenisač Arthur Cazaux (21) koji je predao meč svome sunarodnjaku Haroldu Mayotu u prvom kolu kvalifikacija prilikom rezultata 4-6, 7-5, 2-1.

Tenisač se srušio tijekom meča

Dok je čekao servis svog protvnika, Cazaux je kolabirao i pao na pod! Nikome nije bilo jasno što se događa. Liječnici su u nekoliko sekundi dotrčali do nesretnog Francuza. Nije im trebalo dugo da shvate kako je Cazaux u potpunosti dezorijentiran i da neće moći nastaviti meč. S terena su ga iznijeli u kolicima. 

- U nekoliko gemova nije se osjećao dobro i počeo se grčiti. Nisam vidio da je pao i mislio sam da leži jer je imao grč. Kad sam shvatio da je ozbiljno, odmah sam otišao do njega i bio sam jako zabrinut. Dao sam sve od sebe da pomognem. Između nas postoji samo veliko prijateljstvo i suučesništvo i uvijek je bilo - ispričao je Harold Mayot koji je tako prošao u drugo kolo kvalifikacija.

Tijekom meča je temperatura bila na 30 Celzijusovih stupnjeva, a vlažnost zraka na 70 posto. S takvim teškim uvjetima Cazaux se nije uspio nositi, bio je iscrpljen i na kraju je kolabirao. Najvažnije od svega je da se oporavi i nastavi graditi uspješnu karijeru. Sa samo 21 godinom je 75. na ATP ljestvici i jedan je od najtalentiranijih francuskih tenisača. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Klayton02 19.03.2024.

    "Temperatura bila na 30 Celzijusovih stupnjeva"  "S TAKVIM TEŠKIM UVIJETIMA Cazaux se nije uspio nositi!"Ma da, mladić 21god, fit atleta se ne može nositi s 30°C, a radnici 45+ na baušteli mogu na 40+, mislim da je nešto drugo posrijedi..

  • Gibbs55 19.03.2024.

    A možda i gospodin Cjepko ima svoje prste u ovome događaju.

  • mali moj 19.03.2024.

    A ovaj preko stoji i boli ga kifla. I onda opravdanja poslje

Komentiraj...
Vidi sve komentare