To je to što me zanima!

VIDEO 'Vatreni' su u avionu iz petnih žila pjevali Thompsona

I tijekom petosatnog leta iz Dohe u Zagreb nije bilo odmora za hrvatske nogometne reprezentativce. Dobili smo snimku na kojoj se vidi kako dobro raspoloženi pjevaju "Čavoglave"
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić nosi dres suigračima na potpis, Marcelo Brozović je na nogama i uz pivo u ruci drži ritam, a avionom kojim su hrvatski nogometni reprezentativci putovali iz Dohe u Zagreb orila se pjesma Marka Perkovića Thompsona.

EKSKLUZIVAN VIDEO: "Vatreni" pjevaju Čavoglave

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobro raspoloženi "vatreni" iz sveg glasa pjevali su "Čavoglave", a fešta koja je počela još na terenu nakon pobjede nad Marokom u utakmici za brončanu medalju vrhunac je imala na krcatom Trgu bana Jelačića pred desecima tisuća ljudi.

Brojnim navijačima nije bilo teško satima čekati po hladnom vremenu u metropoli, a kad su reprezentativci stigli na Trg, orila se pjesma Prljavaca, Jure Stublića, klape Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice...

POGLEDAJTE LIVE: LUDI DOČEK VATRENIH NA TRGU

Idi na 24sata

Komentari 374

  • etna acanuk 22.12.2022.

    Sram ih bilo. Zašto nisu pivali napredne hitove tipa "Po šumama i gorama" ili nešto o najvećoj ljubičici bijeloj i sl. A mogli su i nešto od Mitra Mirića, Šerifa Konjevića,..

  • korisničko ime zauzeto 19.12.2022.

    i neka su

  • vava5 19.12.2022.

    Hvala organizatoru što nije bilo Thompsonove glazbe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare