To je to što me zanima!

VIDEO Vlašić s obitelji stigao u Italiju: Postaje novi igrač Torina

Vlašić u srijedu mora odraditi liječnički pregled i onda će cijeli posao dobiti i službeni karakter. Torino će, prema navodima, preuzeti 60-ak posto Vlašićeve plaće
Vidi originalni članak

U lijevoj ruci kofer, u desnoj sinčić, a u pratnji supruga. Nikola Vlašić i njegova obitelj u utorak predvečer stigli su u Torino, grad u kojemu će provesti idućih godinu dana, minimalno.

TRANSFER U ITALIJU Pao je dogovor: Evo pod kojim uvjetima Vlašić odlazi na Čizmu

Hrvatski reprezentativac seli u talijanskog prvoligaša, koji vodi Ivan Jurić. Talijani i West Ham konačno su se dogovorili, Vlašić odlazi na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa za 15 milijuna eura.

Vlašić u srijedu mora odraditi liječnički pregled i onda će cijeli posao dobiti i službeni karakter. Torino će, prema navodima, preuzeti 60-ak posto Vlašićeve plaće, odnosno oko 2,5 milijuna eura od četiri, koliko mu jamči ugovor s 'čekićarima' s kojima je vezan do 2026. godine.

I tako dolazi kraj drugoj epizodi hrvatskog reprezentativca na 'otoku', jednako neuspješnoj kao i prvoj. Računica je jasna: Vlašić želi doći u Katar u natjecateljskom ritmu i kontinuitetu, što mu Englezi jednostavno ne mogu garantirati.

I ovo je najbolji posao za sve, Englezi vjerojatno i ne misle tako jer su Vlašića platili CSKA-u 30 milijuna eura, a dobili zasad vrlo malo od uloženog. U 31 utakmici (19 u Premier ligi) Vlašić je zabio jedan gol uz dvije asistencije. Možda mu talijanski nogomet bolje sjedne.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Real_Madrid81 10.08.2022.

    15 milja??? Ne vrijedi ni kunu😂😂😂

  • Pobotchnick Leeyoobo 10.08.2022.

    Talijani mu trebaju dati ležaljku da se malo ispruži. Nadam se da je to ubačeno ugovor

  • GeneralPraljakUskoplje 10.08.2022.

    Vratit ce njega juric na stare staze … bit ce opet igracina💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare