To je to što me zanima!

VIDEO Vrsaljko podivljao nakon utakmice: Igrače Cityja gađao i htio se tući, morali ga obuzdati

Užarena atmosfera s terena eskalirala je po završetku utakmice. Kamere su snimile hrvatskog braniča Šimu Vrsaljka kako se pokušava fizički obračunati s Guardiolinim igračima na putu prema svlačionici
Vidi originalni članak

Šime Vrsaljko ostao je na klupi u uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka između njegovog Atletico Madrida i Manchester Cityja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U samoj završnici utakmice, nakon koje je Atletico ispao iz natjecanja, prvo je na terenu došlo do sukoba u 89. minuti nakon grubog prekršaja na Fodenu od strane braniča Felipea, kome je to bio drugi žuti karton.

Sve se nastavilo i na putu za svlačionicu. Kako se vidi na kamerama, živce je prvi izgubio crnogorski branič Atletica Stefan Savić, koji vidno nervozan nešto govori igračima i osoblju Cityja. Tada u kadar ulazi Šime Vrsaljko koji potpuno izvan kontrole prvo baca neki predmet, navodno golmanske rukavice ili bocu, prema igračima Cityja. 

Dok ga pokušavaju odmaknuti, hrvatski branič se otima i pokušava nasrnuti na Guardioline igrače dok ga nekoliko ljudi zaustavlja. Uz povike i žustre gestikulacije čini se kako je Vrsaljko na kraju i pljunuo u pravcu igrača i osoblja Cityja. Istovremeno je Cityjevog igrača Kylea Walkera pridržavao vratar Ederson, piše ESPN.

Kako pišu španjolski mediji, na kraju je u tunelu morala reagirati i policija kako bi smirila strasti.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • dankić 15.04.2022.

    Onklen je ovaj ,iz kojeg kantona

  • kikiii70 15.04.2022.

    budala seljacka

  • 14.04.2022.

    Opravdani crveni za Felipea, a još bi mu trebalo zabiberiti 5 utakmica neigranja...glupo i primitivno ponašanje dvojice tipičnih primitivnih balkanaca - Vrsaljka i Savića..Diego Simeone bi ih trebao ispljuskati i kazniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare