To je to što me zanima!

VIDEO Vučkić poslao dvojicu 'po burek' za erupciju na Rujevici, Šveđani preokrenuli i utišali je

Kapetan Riječana zabio je golčinu, no neće se previše veseliti obzirom da njegovu momčad čeka teška, gotovo nemoguća misija u Stockholmu za tjedan dana...
Vidi originalni članak

Rijeka je izgubila od Djurgardena u prvoj utakmici drugog pretkola Uefa Konferencijske lige s 2-1. Domaći su imali od 13. minute vodstvo zahvaljujući fantastičnom Harisu Vučkiću, no u 38. minuti izjednačio je Finndell, nakon čega je Edvardsen kompletirao preokret.

Ampem je na desnoj strani pokušao odigrati dupli pas s Vučkićem, nije uspio, no ispalo je još bolje. U fliperu između Vučkića i dvojice veznjaka Djurgardena, najbolje se snašao kapetan Rijeke, a potom lažnjakom dvojicu 'poslao po burek' da bi potom rutinski zabio za vodstvo Rijeke.

Šteta. Malo je falilo da Riječani odu s golom prednosti na predah, no kao grom iz vedra neba, Šveđani su izjednačili. Edvardsen je probio po desnoj strani, Asoro je propustio kroz noge, a Finndell ispratio povratnu i poentirao pokraj Labrovića.

A početkom drugog poluvremena - novi šok. Riječani su odlično krenuli u nastavak, a onda su 'okusili svoje oružje' - kontru. Edvardsen je došao na dvanaestak metara od gola, pucao i zabio za muk na Rujevici.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • NindžaPijace 22.07.2022.

    Loš roster i nema se tu što puno pričati. Već lani je Rijeka jedva držala priključak za najjačim ekipama HNL-a, ove godine su im svi najbolji igrači otišli a to što su doveli to su prosječni igrači + propali talent. Nema nikakve šanse da mogu u borbu za prve 3 pozicije sa ovakvom ekipom.

  • stipe stipić 21.07.2022.

    ima još jedna utakmica sve je moguce

  • D.Vader_43 21.07.2022.

    nigerijski naftaš u akciji rasprodaja obiteljskog srebra aka borba za opstanak sa istrom, varaždinom i šibenikom

Komentiraj...
Vidi sve komentare