To je to što me zanima!

VIDEO Potop u Kielceu: Vušković dao autogol i bio među lošijima

Obrana Radomiaka curila je na sve strane, a Luka Vušković (17) odigrao je cijeli susret te bio jedan od najlošije ocijenjenih na terenu. Njegova momčad teško je nastradala na gostovanju kod Korone
Vidi originalni članak

Hrvatski stoper i "čudo od djeteta" Luka Vušković (17) posudbu u poljskom Radomiaku iz Radoma započeo je dobro, igrao je solidno, postigao i dva gola zbog čega su se navijači Hajduka pitali je li Vušković na Poljudu mogao ostati još malo... A u sudaru s Koronom iz Kielcea u 29. kolu poljske Ekstraklase nastup je bio nešto lošiji, obrana je curila na sve strane pa je Radomiak primio četiri komada i izgubio 4-0.

Domaćin poveo autogolom Vuškovića

Vušković je u tom susretu zabio nespretan autogol, koji bi se, da je umjesto njega tamo stajao napadač suparničke momčadi, mogao okarakterizirati kao prilično snalažljiva i uspješna realizacija. Kod prvog pogotka domaće Korone u 19. minuti slabo je reagirao na ubacivanje s desne strane te je loptu s prve stative usmjerio u vlastitu mrežu.

Radomiak je do kraja utakmice primio još tri gola, a Vuškovićeva slaba partija rezultirala je time da je bio jedan od najlošije ocijenjenih igrača na travnjaku.

>> VIDEO AUTOGOLA VUŠKOVIĆA OVDJE

Vušković je igrač Tottenhama

Inače, Vušković je Hajduk napustio u najvećem izlaznom transferu u klupskoj povijesti. Za gotovo 14 milijuna eura prešao je u londonski Tottenham, a potom otišao na posudbu u Radomiak.

- Prije svega želim se zahvaliti Hajduku što mi je omogućio ovo, trenerima koji su doprinijeli mom razvoju, ljudima iz Akademije, svim zaposlenicima Kluba. Proteklih mjeseci bio sam svjestan interesa velikih klubova iz inozemstva te sam nastojao ostati na zemlji, trenirati i pripremati se za nove izazove. Velika je čast vidjeti da je jedan klub poput Tottenhama pokazao takvu želju i uložio toliko truda kako bi doveo igrača mojih godina. To me čini ponosnim, a svakako je i motiv da još jače radim na svom razvoju i daljnjem napretku kako bi što spremniji dočekao trenutak kada ću zaigrati za njihovu prvu momčad - istaknuo je Vušković nakon transfera.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cole Younger 20.04.2024.

    Već sam napisao pa ću još jednom ponoviti ako taj dečko zaigra u Tottenhamu da ću pojesti svoju diplomu diplomiranog forumaša na 24h .

  • roki1987 20.04.2024.

    dogodi se..dečko je do te utakmice super igrao i ima 17 godina..bit će dobar stoper

  • 10ker 20.04.2024.

    Bili tić koji je bolji od joskeca govorili su

Komentiraj...
Vidi sve komentare