To je to što me zanima!

VIDEO Zašto ovo nije zaleđe?! Pogledajte kontroverznu odluku suca kod gola Alvara Morate

Glavni sudac je nakon sugestije VAR-a provjerio situaciju i priznao gol Morate, iako je na akciju utjecao igrač koji je bio u očitom zaleđu
Vidi originalni članak

Atletico Madrid pobijedio je Feyenoord na Wandi Metropolitano 3-2 u 2. kolu Lige prvaka, a utakmicu je obilježila, u najmanju ruku, bizarna sudačka odluka kod izjednačujućeg gola (1-1) domaće momčadi.

Naime, u 12. je minuti Rodrigo de Paul uputio loptu prema Saulu Niguezu, a jedan od braniča nizozemske momčadi presjekao je to dodavanje, no lopta se odbila do Alvara Morate koji trese mrežu Feyenoorda.

VIDEO: UŽASAN POČETAK Pogledajte što radi Unitedov golman od 53 milijuna eura! Ten Hag: Morat ćemo razgovarati

Linijski sudac odmah je podigao zastavicu zbog očitog zaleđa Saula, no VAR soba i glavni sudac ustanovili su nešto sasvim drugo. Na ponovljenoj VAR snimci vidjelo se da je veznjak Atletica barem metar u nedopuštenoj poziciji, ali Francuz François Letexier očito je smatrao da on nije utjecao na igru pa je donio kontroverznu odluku i naposljetku priznao gol Morate.

Spornu situaciju pogledajte OVDJE

Feyenoord je ranije, u 7. minuti, došao u vodstvo autogolom Hermosa, nakon bizarne odluke suca gosti su uspjeli ponovno povesti preko Hancka, a novo izjednačenje Atletica osigurao je Griezmann. U drugoj minuti nastavka potpuni preokret Atleticu donio je Morata.

VRAĆA SE 'KUĆI' Leipzig htio ceremoniju za Joška Gvardiola, Pep rekao: Ne može!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kliperson1 05.10.2023.

    Što je tu diskutabilno ili kontroverzno? Gol je čist, da čišći ne može biti.

  • torondo 05.10.2023.

    Ja sam mislio nas Hev VAR naj gori bome ima i gorih od nasih

  • Mozak za sve 05.10.2023.

    Nema nikakvog zaleđa,sve čisto.Novinari se nek prime lajavog posla,a ne sporta

Komentiraj...
Vidi sve komentare