To je to što me zanima!

VIDEO Zbog bačene boce umalo izbila tučnjava na klupama, a Klopp je žestoko slavio pobjedu

Ne trebate ovakve utakmice svaki tjedan, ali jednom u sezoni si ih možete priuštiti. Evo, rekli ste i sami da je Newcastle iskoristio svaku priliku da krade vrijeme. Gol u 98. minuti savršen je odgovor na to, rekao je Klopp
Vidi originalni članak

Liverpool je u petom kolu Premier lige na Anfieldu svladao Newcastle United s 2-1, a za konačan rezultat poentirao je Fabio Carvalho u osmoj minuti sudačke nadoknade. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zagrljaj Lovrena i Kloppa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gosti su poveli golom Alexandera Isaka u 38. minuti susreta, a za izjednačenje je zabio Firmino u 61. minuti. U nastavku susreta Kloppove trupe su dominirale uz 70 posto posjeda lopte, ali sve do isteka nadoknade nisu uspjeli zabiti gol. 

Bilo je to nakon što se lopta od Salaha nekako odbila prema golu, a u gužvi se našao Carvalho i spretno zabio za pobjedu nakon čega je uslijedilo žestoko slavlje Jurgena Kloppa. 

Njemački strateg zaletio se prema navijačima Liverpoola te podizanjem ruku dirigirao njihovim navijanjem. 

- Ovo je najbolji način za pobjedu. Ne trebate ovakve utakmice svaki tjedan, ali jednom ili dvaput u sezoni si ih možete priuštiti. Evo, rekli ste i sami da je Newcastle iskoristio svaku priliku da krade vrijeme. Gol u 98. minuti savršen je odgovor na to - rekao je Klopp za BT Sports nakon pobjede. 

Tijekom susreta je i umalo izbila masovna tučnjava jer je pomoćni trener Newcastlea bocom gađao klupu Liverpoola. 

- Nije to stvar koju treba ohrabrivati, ali očito su emocije na klupi jako visoke, a možete zamisliti kako je na obje klupe. Primiti gol tako kasno je frustrirajuće - rekao je bivši golman Newcastlea Shay Given koji radi kao stručni komentator na BT Sportu.

Liverpool je nakon osvojena tri boda na petom mjestu prvenstvene ljestvice koju trenutačno predvodi Arsenal s ukupno 15 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • vuk2022 01.09.2022.

    Riješit će Englezi brzo ovoga! Nulta stopa tolerancije na huligane.

  • MVdVK 01.09.2022.

    5 min je bila nadoknada, ali da, valjali su se stano, grčevi i ostalo…

  • krča1 01.09.2022.

    Klimav Liverpool od početka sezone!!Klopp mi je vrh trener,ali mislim da ove sezone neće ništa osvojiti!!Nije to niti približno kao prošle sezone!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare