Obavijesti

Sport

Komentari 16

VIDEO Zbog bačene boce umalo izbila tučnjava na klupama, a Klopp je žestoko slavio pobjedu

VIDEO Zbog bačene boce umalo izbila tučnjava na klupama, a Klopp je žestoko slavio pobjedu

Ne trebate ovakve utakmice svaki tjedan, ali jednom u sezoni si ih možete priuštiti. Evo, rekli ste i sami da je Newcastle iskoristio svaku priliku da krade vrijeme. Gol u 98. minuti savršen je odgovor na to, rekao je Klopp

VIDEO

Liverpool je u petom kolu Premier lige na Anfieldu svladao Newcastle United s 2-1, a za konačan rezultat poentirao je Fabio Carvalho u osmoj minuti sudačke nadoknade. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zagrljaj Lovrena i Kloppa

Pokretanje videa...

Zagrljaj Lovrena i Kloppa 01:07

Gosti su poveli golom Alexandera Isaka u 38. minuti susreta, a za izjednačenje je zabio Firmino u 61. minuti. U nastavku susreta Kloppove trupe su dominirale uz 70 posto posjeda lopte, ali sve do isteka nadoknade nisu uspjeli zabiti gol. 

Bilo je to nakon što se lopta od Salaha nekako odbila prema golu, a u gužvi se našao Carvalho i spretno zabio za pobjedu nakon čega je uslijedilo žestoko slavlje Jurgena Kloppa. 

Njemački strateg zaletio se prema navijačima Liverpoola te podizanjem ruku dirigirao njihovim navijanjem. 

- Ovo je najbolji način za pobjedu. Ne trebate ovakve utakmice svaki tjedan, ali jednom ili dvaput u sezoni si ih možete priuštiti. Evo, rekli ste i sami da je Newcastle iskoristio svaku priliku da krade vrijeme. Gol u 98. minuti savršen je odgovor na to - rekao je Klopp za BT Sports nakon pobjede. 

Tijekom susreta je i umalo izbila masovna tučnjava jer je pomoćni trener Newcastlea bocom gađao klupu Liverpoola. 

- Nije to stvar koju treba ohrabrivati, ali očito su emocije na klupi jako visoke, a možete zamisliti kako je na obje klupe. Primiti gol tako kasno je frustrirajuće - rekao je bivši golman Newcastlea Shay Given koji radi kao stručni komentator na BT Sportu.

Liverpool je nakon osvojena tri boda na petom mjestu prvenstvene ljestvice koju trenutačno predvodi Arsenal s ukupno 15 bodova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače