To je to što me zanima!

VIDEO Zidane pljusnuo s konja pa se dočekao spretno kao ninja

Pokazao je da ga i u godinama krasi velika motoričnost. Naravno, postao je momentalni hit na društvenim mrežama. "Kada padaš s konja, ali si Zinedine Zidane", jedan je od komentara
Vidi originalni članak

Francuska sportska javnost očekivala je da će preuzeti PSG, ali legendarni nogometaš i proslavljeni trener Zinedine Zidane (50) je pričekao s odlukom. Dapače, indirektno je poručio Parižanima kako se još neće družiti, a sve u svrhu drugog angažmana.

Naime, pojavile su se informacije da će veliki Zidane sjesti na klupu francuske nogometne reprezentacije što mu je velika želja. A preuzeti bi ju trebao nakon Svjetskog prvenstva u Kataru gdje će uspjeh na svojem posljednjem velikom prvenstvu loviti Didier Deschamps.

I dok Zidane razmišlja gdje će nastaviti karijeru, bavi se drugim aktivnostima. Jaše konje. Okušao se i u tome pa pokazao kako je spretan kao nekada na terenu.

Zidane je natjerao konja da legne pri čemu je nekad plemeniti veznjak pokazao snalažljivost i elegantnost u padu pa se spretno dočekao na zemlju i pad pretvorio u kolut naprijed.

Na taj način izbjegao je možebitne ozljede pa pokazao da ga i u godinama krasi velika motoričnost. Naravno, postao je momentalni hit na društvenim mrežama.

- Kada padaš s konja, ali si Zinedine Zidane - opis je jednog od brojnih videa na Twitteru.

Nije poznato o kojem projektu je točno riječ, no Zidanea je fotograf 'ulovio' u padu i vjerojatno ćemo ubrzo saznati zbog čega se odlučio koturati stajskim podom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cropet 25.09.2022.

    Čuj, kao ninja..

  • NijeRuža 25.09.2022.

    Pa fala Bogu, nije konj za svakog!

  • vedji777 24.09.2022.

    Zidane

Komentiraj...
Vidi sve komentare