To je to što me zanima!

VIDEO Zlatan opet šokira. Sada istetoviranim golim guzovima

Iako trenutačno izbiva s nogometnih terene zbog oporavka nakon operacije koljena, Zlatan Ibrahimović ne prestaje privlačiti pažnju svojim objavama, a ovoga puta u prvom je planu bila njegova stražnjica
Vidi originalni članak

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović (40) ne prestaje oduševljavati svojim potezima, bilo da se radi o izjavama, majstorijama na terenu, fizičkim sposobnostima ili pak novim tetovažama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ibrahimović pokazao stražnjicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, igrač Milana u veteranskim je godinama te je ove sezone imao velikih problema s ozljedama, a krajem svibnja operirao je koljeno. U tijeku je oporavak te će s travnjaka izbivati do siječnja, a na društvenim mrežama objavio je video s terapije strujom. 

Nije to ništa neuobičajeno nakon takve operacije, ali ono što zasigurno jest je njegova stražnjica. Ibrahimović je iznenadio obožavatelje pokazavši da je tetovažama ukrasio i dobro istrenirane gluteuse. 

Iako je odavno poznato da mu je tijelo prekriveno tetovažama, rijetko tko bi očekivao da će istima prekriti i stražnjicu. 

Prošle sezone je s Milanom osvojio titulu prvaka Italije, zatim potpisao novi jednogodišnji ugovor, pa otišao na operaciju. Rehabilitacija je u tijeku, a povratak na treninge u Milan predviđa mu se u listopadu. 

Brojni su očekivali da će švedski napadač završiti karijeru, ali Ibrahimović ne planira stati iako je u 41. godini te nekoliko mjeseci radi na oporavku kako bi se vratio u punoj formi. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • adis23 25.09.2022.

    Čemu toliko zlobe i pljuvanja?

  • ćiribu_ćiriba 25.09.2022.

    Koliko mozak mora imat propuha i slobodnog prostora da mu ovako nešto padne na pamet?

  • sanda77 25.09.2022.

    Mozes iz sela,ali selo iz tebe nikada😵‍💫

Komentiraj...
Vidi sve komentare